06/10 2020.
News

adidas ZX 2K BOOST – najatraktivnejši in najbolj udoben copat letošnje jeseni

Edinstven copat adidas ZX 2K BOOST se tokrat predstavlja v svoji najmehkejši različici in po več kot 30. letih ostaja najbolj inovativen predstavnik linije adidas Originals. Z udarno barvno paleto in dizajnom, ki meji na estetsko drugačnost, bo to jesen na ulicah puščal ustvarjalen modni odtis in navdušil vse ljubitelje nekonvencionalnosti. 

Ljubljana, 6. oktober 2020 – Novi modeli copat adidas ZX 2K BOOST, ki so zdaj na voljo tudi v Sloveniji, bodo v hladno jesen vnesli drzno igrivost in inovativnost. Dizajn serije ZX se že od leta 1984 uvršča v sam vrh oblikovanja modnih copat, ki jih navdihujejo tekaški modeli, s pridihom preteklosti pa zdaj z njimi v prihodnost korakajo tudi slovenski modni in lifestyle vplivneži, kot sta Gaja Prestor ter Nika Krmec, pevec David Amaro, akrobata Flipping Art in svetovno znana plesalca ter koreografa EZ Twins. 

A ZX je veliko več kot udobna obutev, saj je z robustno kombinacijo tekaške tehnologije in sodobne estetike eden najbolj progresivnih modelov modne družine adidas Originals. Dizajn zaznamujejo osupljivost, nesmiselnost in drugačnost, inovativna izdelava pa med nošenjem prinaša »nenavadno zadovoljujoč« občutek. Zgornji del čevlja je izdelan iz inženirske mreže, obdelane z varjenimi plastmi in brezjezično konstrukcijo, ki zagotavlja udobno prileganje gležnju. Rezultat uporabe naprednih tehnologij in materialov pa je zagotovo doseganje največjega udobja in občutka zadovoljstva vsakega, ki obuje copat. 

V jesenski sezoni adidas Originals prinaša ZX 2K BOOST v zanimivih ombre barvnih paletah. Ženski model ima bel mrežasti zgornji del z barvnim podplatom, ki se iz prstov prelije iz živo roza v modro barvo, podplat na moškem modelu pa iz modre v živo rdečo barvo.

ZX 2K BOOST je produkt desetletnega razvoja v tekaški tehnologiji, pri njegovi zasnovi pa so v adidasu zadovoljstvo postavili pred logiko in različne elemente legendarne serije ZX združili s tehnologijo Boost™, kar prinaša vrhunsko stiskljivost. S preigravanjem tradicionalnih atributov adidasove dolgoletne dediščine in osredotočanjem na udobje ZX 2K BOOST prinaša nov koncept, ki ga moramo najprej občutiti, da ga lahko razumemo. 

Stisnite, obujte in občutite – ZX še nikoli ni bil tako udoben in zadovoljujoč. 

Pridite po svoj par v trgovino BUZZ, ali ga naročite na naši spletni strani! 

Ekipa BUZZ

Vnesi komentar

Trenutno nema komentara

Podobni članki

11.
Sep.
2020.
News
adidas je predelal svoje najbolj ikonične superge, da bi odgovoril na zaskrbljenost naše generacije – plastičnih odpadkov.   
11.
Aug.
2020.
News
Udoben copat ZX 2K BOOST se tokrat predstavlja v svoji najmehkejši različici in po več kot 30. letih ostaja najbolj inovativen predstavnik linije adid...
17.
Jul.
2020.
News
Ste del kul šolskega tima, ki obožuje superge in želi sodelovati v naši kampanji »Back to School« (Spet v šolo)? Pošl...
string(0) ""
string(0) ""