17/07 2020.
News

IŠČEMO NAJBOLJ KUL ŠOLSKE EKIPE

Ste del kul šolskega tima, ki obožuje superge in želi sodelovati v naši kampanji »Back to School« (Spet v šolo)? Pošljite nam svojo zgodbo in povejte, zakaj ste prav vi najbolj kul šolska ekipa.

 

Ko ti rečejo, da je tvoja šolska posadka kul, kaj je prvo, kar ti pade na pamet? Kaj vas loči od drugih - kakšne so tiste majhne zmage in uspehi, na katere ste vsi člani ponosni? Na vsa ta vprašanja potrebujemo odgovore, ker iščemo najbolj kul šolske ekipe - tiste, ki bodo obraz nove kampanje Buzz »Back to School« (Spet v šolo).

Če menite, da si z ekipo in s svojimi skupnimi podvigi zaslužite uvrstitev v ožji izbor najbolj kul ekip, preberite pogoje, ki jih morate izpolniti, da postanete obraz kampanje.

Pogoji za prijavo Buzz šolskih ekip

- Ekipa, ki se prijavlja, ne sme imeti manj kot 3 ali več kot 5 članov, ki so lahko iz različnih razredov, različnih šol in generacij, ampak morajo biti vsi osnovnošolci ali srednješolci.

- Vi in vaša ekipa ste lahko člani skupin, klubov in sekcij s področja plesa, športa, robotike, informatike, iger, znanosti, humanitarnega in okoljskega dela ali kateregakoli drugega področja, na katerem ste dosegli pomemben dosežek.

- Starost ni pomembna za registracijo - pomembno je le, da če ste mlajši od 18 let, dobite soglasje vaših staršev, če vas bomo izbrali za naš obraz kampanje.

- Obraz kampanje »Back to School« (Spet v šolo) je lahko katerakoli šolska ekipa iz Srbije, Bosne in Hercegovine, Hrvaške, Severne Makedonije, Črne gore, Slovenije, Bolgarije, Romunije in Albanije.

 

Katere dosežke upoštevamo pri izbiri najboljših ekip?

- Prvo / drugo / tretje mesto na državnem / regionalnem / mednarodnem tekmovanju.

- Organizacija humanitarne akcije ali kakšne druge dobrodelne dejavnosti za pomoč posameznikom, skupinam ali organizacijam.

- Prispevek k skupnosti / mestu / oddelku / šoli na različne načine - kakršnekoli družbeno odgovorne dejavnosti.

 

Prijavo nam pošljite na naslednjo e-pošto buzzschoolcrew@buzzsneakers.com, s pripisom Slovenija. Imate svobodo, da ste kreativni in se predstavite na najbolj izviren način. Vaša prijava mora odgovoriti na vprašanje: Zakaj je moja šolska ekipa najbolj kul?

 

Lahko nam pošljete video posnetke (s TikTok-a ali kakšne druge platforme), fotografije in spremno besedilo - kakršnokoli gradivo, ki vas bo kot ekipa predstavilo na najboljši, najbolj izviren in kreativen način.

 

Pošljite nam svojo prijavo od 17. julija do 15. avgusta 2020. Pravila in splošne pogoje sodelovanja si preberite tukaj.

 

Komaj čakamo, da se srečamo!

 

Ekipa Buzz

Vnesi komentar

Trenutno nema komentara

Podobni članki

15.
Jun.
2020.
News
Plesna manija se nadaljuje! Naučite se nekaj novih plesnih gobov iz našega novega tutoriala. Prepričani smo, da ste med učenjem Unjine plesne koreogr...
15.
May.
2020.
News
Že več tednov vsi govorijo o "The Last Dance", dokumentarnem filmu, ki je "must" zgodba za prihodnje generacije. Med čakanjem zadnje epiz...
15.
May.
2020.
News
S ponedeljkom, 18. 05., ponovno odpiramo vse naše poslovalnice. Mi že komaj čakamo, da se spet srečamo :)   Poslovalnica ...
string(0) ""
string(0) ""