preveri najnovejšo ponudbo

Novice
15.06.2020.

BUZZ-aj NAPREJ: PREVERITE NAŠ NOVI PLESNI TUTORIAL

Plesna manija se nadaljuje! Naučite se nekaj novih plesnih gobov iz našega novega tutoriala.

Prepričani smo, da ste med učenjem Unjine plesne koreografije resnično uživali in da ste pregnali dolgčas med časom, ki ste ga preživeli doma. Zdaj, ko se stanje izboljšuje, svoje dnevne sobe lahko nadomestite z drugimi lokacijami, drugimi plesnimi odri...

BUZZaj naprej! V prejšnjih tutorialih sta nam Don Kiki in Remi Toin pokazala nekaj hudih plesnih gibov, danes pa nadaljujemo z novo koreografijo.

 

 

Novo koreografijo je pripravil Bogdan Bolohan, plesalec in koreograf s 15-letnimi profesionalnimi izkušnjami. Obožuje umetnost v vseh oblikah, trenutno pa je koreograf romunskih šovov »Romunija ima talent« in »The Voice«.Poleg tega, je član skupine Freakquency že 10 let.

Preverite nov Buzzaj naprej tutorial. Pesem na katero pleše Bogdan je Give It Up, Don’t Give It Away by Fable and the World Flat, superge v katerih pleše pa so Adidas Ozweego.

Remi Toin, profesionalni plesalec in koreograf iz Sofije v Bolgariji, je pripravil nov tutorial plesnega sloga hip-hop. Z BBoy-ingom se je začel ukvarjati leta 2007, danes pa je del Makosa Nostra / FOOTPRINTz Crew in trenutno eden najboljših in najbolj perspektivnih plesalcev na bolgarski sceni. Izkazal se je na že številnih nacionalnih in mednarodnih tekmah. Sodeloval je tudi z nekaterimi največjimi svetovnimi glasbenimi zvezdami - Dua Lipa, Michael Buble, Jessie J, Jeniffer Lopez, Jamiroquai...

Skladba na katero Remi Toin pleše, je Trippin' - Stevie Ross, superge, v katerih pleše, pa so Nike Air Max 90. Oglejte si tutorial in se naučite nove, zanimive koreografije Remija.

 

Skupaj s Kristijanom Mihalicem aka Don Kikijem, profesionalnim plesalcem in trenerjem fitnesa, se učimo osnov breakdancea. Kristijan je mladenič, ki že 11 let živi in diha breakdance, kar ga je vodilo na številna državna in regijska tekmovanja. Breakdance je zelo zahtevna, a zabavna plesna disciplina, ki jo boste zagotovo vzljubili, ko jo boste obvladali.
 

V sobi si morate naredite prostor, v kateri nameravate vaditi, ker je tutorial sestavljen iz treh delov:
- »Top Rock«, gib, ki se izvaja stoje,
- »Footwork«, koraki, ki se izvajajo v nizkem položaju, s podporo na tleh,
- »Freezes«, položaj, v katerem "plešete", medtem ko stojite na glavi.

Čas je za učenje koreografije, ki jo je pripravil Don Kiki.
 


Pesem, na katero Don Kiki pleše, lahko najdete na tej povezavi, medtem ko so superge, v katerih pleše, že vsem poznane. To so superge Adidas Superstar, ki jih lahko najdete v vseh naših trgovinah ali preprosto naročite po spletu.

Ekipa Buzz

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki

29.
Feb.
2024.
Novice
Buzz Citypark podira norme sneaker kulture. Kako? S ponudbo kultnih superg in oblačil, ki so sedaj na voljo v dveh nadstropjih.  
08.
May.
2023.
Novice
Dobrodošli v klubu! In to ne v kateremkoli klubu, pač pa v tistem, ki s tremi črtami slavi idejo skupnosti, ustvarjalne energije in izvirnosti mladih ...