preveri najnovejšo ponudbo

Novice
12.05.2020.

NIKE AIR MAX 2090 SO OBUTEV PRIHODNOSTI

Nike Air Max 2090 je eden od dizajnov, ki je vreden vse pozornosti sveta superg.

Navajeni smo, da nam Nike oblikovalci sezonsko predstavljajo inovacije, ki premikajo standarde in meje sveta superg. Letošnje leto ni bilo nobena izjema. Tik pred Air Max dnevom, so superge, ki so že zaznamovale leto 2020 in bodo še naprej navduševale, ugledale luč dneva.

Govorimo o Nike Air Max 2090, dizajnu, ki ponazarja prihodnost celotnega sveta superge in ima enak DNK kot silhueta, ki je začela revolucijo pred 30 leti.

Udobna in edinstvena konstrukcija, ki krasi superge Air Max, je na AM2090 dopolnjena s futurističnimi detajli, ustvarjenimi na podlagi dolgoletnih raziskav in preučevanja tega revolucionarnega modela.

Za dodatno poudarjanje strukture novih superg so oblikovalci uporabili črno barvo za materiale, ki dopolnjujejo njihovo stabilnost in inovativnost, lažji podporni del pa je viden po zaslugi bele barve. Air Max 2090, kot prva replika po mnenju Nike oblikovalcev, je trenutno na voljo v barvnih paletah, ki so običajne za dizajn električnih avtomobilov.

Na tej silhueti niso izpuščeni niti prepoznavni logotipi Air Max. Vsaka komponenta te superge pa je bila usmerjena v prihodnost. Tako imajo Air Max 2090 nekoliko večjo zračno enoto in do 200 odstotkov večje okno v primerjavi s prvotnim dizajnom, ki je bil predstavljen pred 30 leti.

Še ena nova-stara podrobnost je obrezana kljukica, ki so jo izboljšali od prvotnega Air Max 90.

Letošnjo pomlad ne zamudite priložnosti, da obujete model, ki bo predmet številnih pogovorov in razprav v prihodnosti. Na voljo je v naših trgovinah, naročite pa ga lahko tudi prek spleta.

Ekipa BUZZ

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki

29.
Feb.
2024.
Novice
Buzz Citypark podira norme sneaker kulture. Kako? S ponudbo kultnih superg in oblačil, ki so sedaj na voljo v dveh nadstropjih.  
08.
May.
2023.
Novice
Dobrodošli v klubu! In to ne v kateremkoli klubu, pač pa v tistem, ki s tremi črtami slavi idejo skupnosti, ustvarjalne energije in izvirnosti mladih ...