preveri najnovejšo ponudbo

Novice
12.05.2020.

INSTAGRAM IZZIV #BUZZINGATHOME JE AKTIVEN!

Plešimo skupaj! Pokažite nam naučeno koreografijo plesa Unje Green na zgodbah svojega Instagram profila in osvojite par svojih najljubših plesnih superg! Na BUZZ Official You Tube profilu poiščite video Unje Green, se naučite gibov, posnemite video, kako plešete Unjino koreografijo in ga objavite na svoji zgodbi na Instagramu do 14. maja do 23:59. Označite oba @buzzsneakestation in @unja_green Instagram profila ter uporabite #buzzingathome. Ne pozabite nastaviti svojega profila na javno.

Pesem, na katero pleše Unja, najdete na tej povezavi

PRAVILA PLESNEGA IZZIVA
Če želite sodelovati pri Instagram aktivaciji »Buzzing at Home« (BUZZ-aj doma), objavite zgodbo na svojem Instagram profilu do 14. maja, označite @buzzsneakestation, @unja_green in uporabite #buzzingathome.
V tem plesnem izzivu morajo biti udeleženci med sledilci strani BUZZ instagram. Prav tako morate svoj profil nastaviti na javno in ga pustiti takega do razglasitve zmagovalcev. S sodelovanjem v tej aktivaciji dajete BUZZ-u dovoljenje za ponovno objavo vaših zgodb.
 

15. maja bo Unja Green izbrala zmagovalca izziva plesa »Buzzing at Home« (BUZZ-aj doma), zmagovalec bo objavljen na Unjinem Instagram profilu in na Instagram profilu BUZZ. Nagrada zmagovalca je par superg po lastni izbiri. Pravila nagradne igre si lahko pogledate na tej povezavi.


Zabavajmo se in zaplešimo skupaj!

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki

29.
Feb.
2024.
Novice
Buzz Citypark podira norme sneaker kulture. Kako? S ponudbo kultnih superg in oblačil, ki so sedaj na voljo v dveh nadstropjih.  
08.
May.
2023.
Novice
Dobrodošli v klubu! In to ne v kateremkoli klubu, pač pa v tistem, ki s tremi črtami slavi idejo skupnosti, ustvarjalne energije in izvirnosti mladih ...