preveri najnovejšo ponudbo

Novice
26.03.2020.

PRIČENJAMO #AIRMAX2090 NAGRADNI NATEČAJ

NATEČAJ # AIRMAX2020 INSTAGRAM JE VKLJUČEN!

 

Praznujmo Air Max dan 2020 skupaj! Pokažite ustvarjalnost in osvojite par Air Max po lastni izbiri! Na Instagram profilu BUZZ poiščite našo zgodbo z najnovejšim modelom AM2090, naredite posnetek zaslona in uporabite svojo kreativnost! Z GIF, risbami ali različnimi dizajni izrazite svojo ustvarjalnost na najboljši možen način. Objavite zgodbo na svojem Instagram profilu do 29. marca, označite @buzzsneakerstation in uporabite #airmaxday2020, svojega profila na pozabite nastaviti na javno.

PRAVILA DRUŽBENGA NATEČAJA

Če želite sodelovati v družbeni aktivaciji BUZZ Air Max Day, objavite zgodbo na svojem Instagram profilu do 29. marca, označite @buzzsneakerstation in uporabite #airmaxday2020.

V tej aktivaciji morajo biti udeleženci obstoječi sledilci Instagram profila BUZZ. Prav tako mora biti posameznikov profil javen do razglasitve zmagovalcev.

31. marca bo ekipa BUZZ objavila 3 najbolj kreativne zgodbe za aktivacijo Air Max Day. Nagrade za zmagovalce bo par superg Air Max po lastni izbiri. Pravila nagradnega natečaja najdeš na tej povezavi.

Pozabavajmo se in skupaj proslavimo Air Max dan 2020!

BUZZ ekipa

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki

29.
Feb.
2024.
Novice
Buzz Citypark podira norme sneaker kulture. Kako? S ponudbo kultnih superg in oblačil, ki so sedaj na voljo v dveh nadstropjih.  
08.
May.
2023.
Novice
Dobrodošli v klubu! In to ne v kateremkoli klubu, pač pa v tistem, ki s tremi črtami slavi idejo skupnosti, ustvarjalne energije in izvirnosti mladih ...