05/06 2019.
News

THE GLORY IS IN THE NIKE AIR JORDAN 4 RETRO

Jordan je pripeljal nazaj klasiko iz leta 1989. To ni nič drugega kot Nike Air Jordan 4 Retro.

V letu 1989, ko je Michael Jordan zabil slavni ”The Shot” v finalu pete končnice tekme proti Cleavland Cavaliers, je bilo jasno, da bodo superge, ki jih je nosil, postale ikona. Letos Nike praznuje 30 let obstoja superge in na to čast so izdali repliko iz leta 1989.

Dejstvo je, da noben drug Jordan model ne seže tako visoko, kot ta Tinker Hatfield dizajn, po imenu Nike Air Jordan 4 Retro ”Bred”. Prepoznamo jih tudi pod imenom Black Cement 4, to pa zaradi njegovega črnega zgornjega dela z sivimi elementi in belega vmesnega in rdečega spodnjega podplata.

Najbolj zvesti Jordan člani bodo navdušeni nad to presenetljivo zasnovo. Poleg originalnega loga, je na supergi viden tudi Air Max napis na zadnjem delu superge, lahka mreža na zgornji strani, prepoznavna krila in masivni ”jezik superge”. Zahvaljujoč vsemu temu, so superge še bolj učinkovite za košarko.

 

Več elementov pripomore k unikatnosti Nike Air Jordan 4 Retro. Poleg vsega naštetega, lahko prvič na na zgornji strani superge najdemo tudi ”mash” detajle, poseben sistem za stabilizacijo noge, dopolnjen s podrobnosti kril. Dodaj vse to k unikatnim barvam in vedel boš, da tem supergam ni primerjave.

Nike Air Jordan 4 Retro ”Bred so na voljo v naših trgovinah in na spletni strani. Nosi jih na svoj najljubši ”street style” outfit in dodaj malo Jordan magije k svoji eleganci.

 

Vnesi komentar

Podobni članki

05.
Sep.
2019.
News
Nova komorna kolekcija Conversovih superg v sodelovanju z OPI prinaša novo generacijo odtenkov neonskih barv.
22.
Aug.
2019.
News
Lahko bi rekli, da so se rodili pripravljeni. Predstavljamo vam BUZZ zlate otroke. “Zlati” otroci naše nove kampanije Pripravljeni na &scaron...
07.
Jun.
2019.
News
Ali ste vedeli, da se videz čevljev Converse Chuck Taylor All Star od leta 1917 ni spremenil?! Njihova popolno nepopolna oblika so glavno vodilo blagovn...
string(0) ""
string(0) ""