preveri najnovejšo ponudbo

Novice
18.04.2019.

FILA JE KONČNO TUKAJ

Na svojem instagram profilu sem dobila vsak dan vsaj tri sporočila kje sem kupila svoje najbolj priljubljene FILA Distruptor   superge  in vedno mi je bilo težko vam povedati da se jih trenutno ne da kupiti.

Težave nas oboževalcev superg je rešil kdo drug kot Buzz .

Poleg klasičnega Distruptor modelav klasični barvi  so na voljo tudi v novih barvah in verjetno se ne boste mogli odločiti katero barvo izbrati.Predno vam povem katera barva je moja najljubša vam povem par informacij o znamki Fila katera se je  vrnile na sceno v polnem sijaju.

Ali veste, da je bila blagovna znamka FILA ustvarjena pred blagovnimi znamkami Nike, Adidas in Puma? Da, nastala je leta 1911? Vemo, da so športni čevlji že nekaj let zavzeli visoko mesto v modnem svetu in med trendi, zato je logično, da je FILA prišla na vrsto za svoj povratek. Najbolj znan je vpliv ruskega oblikovalca Goshe Rubinskega, ki je že od leta 2016 v svojih zbirkah jasno videl logotip FILA.

Ko sem kupovala superge so me pritegnile dve stvari. Prva je seveda debel podplat  na katerega sem  popolnoma nora, druga stvar pa je popolno  udobje. Zame so to najbolj udobni čevlji  ki obstajajo in lepo izgledajo na vsaki nogi.  Model v rožnati barvi je velik hit za pomlad in sem se takoj  odločila zanj. Ampak, če iščete nekaj za lažjo kombinacijo vzemite belo in ne boste naredili napako.

Do naslednjega branja uživajte v teh sončnih dnevih in naredite nekaj vtisov, ko boste kupili nove superge.

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki

29.
Feb.
2024.
Novice
Buzz Citypark podira norme sneaker kulture. Kako? S ponudbo kultnih superg in oblačil, ki so sedaj na voljo v dveh nadstropjih.  
08.
May.
2023.
Novice
Dobrodošli v klubu! In to ne v kateremkoli klubu, pač pa v tistem, ki s tremi črtami slavi idejo skupnosti, ustvarjalne energije in izvirnosti mladih ...