preveri najnovejšo ponudbo

Novice

02.
Jun
2021
Novice
Predstavljaj si toplejše vreme. Greš ven in vzameš svoje najljubše superge. Klasika, Chuck Taylor All Star.
12.
May
2021
Novice
Za PRVI BUZZ ONLINE RAFFLE smo pripravili ekskluziven model - ženske superge Nike Dunk Low Orange Pearl. Gre za model, ki si je slavo pridobil v osemdesetih letih in se v odličnem slogu v kombinaciji roza-bele vrnil na sceno superg. Nike Dunk s popolnim dizajnom in učinkovitimi detajli, ki izstopajo v rožnatih odtenkih, upravičuje naslov »college statement« modela, ki ga ne smete izpustiti iz svoje kolekcije. Zato v petek, 14. maja, ne zamudite prvega BUZZ Online Raffle-a. Kaj morate storiti, da se udeležite prvega BUZZ Online Raffle-a? Prijave za žrebanje se začnejo v petek, 14. maja ob 9. uri, in trajajo do petka, 14. maja do 15. ure. S klikom na pasico, ki bo postavljena na našo spletno stran, se odpre obrazec, v katerem morate pustiti svoje podatke. Ena oseba se lahko prijavi na žrebanje samo enkrat in sicer iz enega računalnika ali naslova IP. Pri vnosu podatkov morate navesti velikost, ki jo želite kupiti, pa tudi navesti, če želite, da so superge dostavljene na vaš naslov ali jih boste prevzeli v naši trgovini v BUZZ Citypark, Ljubljana. Nike Dunk Orange Pearl bodo na voljo v velikostih od 37,5 do 41 po ceni 99,99 €. Po izpolnitvi prijave bo na vaš elektronski naslov poslan e-mail, ki potrjuje, da ste se uspešno prijavili na žrebanje, medtem ko bodo izbrani za nakup tega ekskluzivnega modela Nike Dunk obveščeni v ponedeljek, 17. maja. Če ste bili izžrebani in ste se odločili za prevzem artikla v trgovini BUZZ Citypark, Ljubljana, boste imeli 48 ur časa za nakup Nike Dunk Orange Pearl v velikosti, za katero ste se prijavili.   Pričakujemo vas na prvem BUZZ Online Raffle-u. Srečno!   Buzz ekipa
15.
Apr
2021
Novice
Vsak naš rojstni dan je odličen razlog, da pregledamo vtise preteklih let, vendar še vedno ne odstopamo od Keep on Buzzin'. To je zgodba o nas.  
15.
Apr
2021
Novice
BUZZ praznuje 6. rojstni dan! Tudi letos ga praznujemo na spletu in te vabimo, da si del naše rojstnodnevne aktivacije.
15.
Apr
2021
Novice
Blagovna znamka adidas nadaljuje svoje okoljevarstveno poslanstvo z novo kolekcijo superg Stan Smith, katerih poseben dizajn je zdaj postal še bolj trajnosten.
12.
Apr
2021
Novice
Letošnjo pomlad adidas predstavlja novega protagonista v svojih prizadevanjih za zmanjšanje plastičnih odpadkov – kultni model Stan Smith, ki je ob svoji 50-letnici zaživel v treh popolnoma trajnostnih različicah.
26.
Mar
2021
Novice
Skupaj proslavimo Air Max Day! Vse kar potrebuješ je 1 par Air Max superg in 3 outfite, ki nam bodo najbolje povedali tvojo zgodbo.
26.
Mar
2021
Novice
Nike Air Max je edina superga na svetu, ki ima svoj praznik. Danes je nastopil ta dan in tako se lahko praznovanje Air Max dneva uradno prične!
23.
Mar
2021
Novice
Novi "New Balance 237" vas preprosto potegne, da se vrnete v 70-a z uličnim stilom oblačil. Oglejte si, zakaj so eden vodilnih trendov za to pomlad.