BREZPLAČNA POŠTNINA

na vse nakupe

TOP IZBOR

preveri najnovejšo ponudbo

BLOG

preveri naše novice

Novice
09.03.2022.

VEDNO BILO, VEDNO ORIGINALNO

kolekcija adidas Always Original je prispela

Ste pripravljeni pokazati čim več, kaj v resnici ste?

Kolekcijo adidas Always Original navdihujejo ženske, ki so ustvarjalno navdihnjene, pogumne in neustavljive – tiste, ki neustrašno stopajo proti svojim ciljem in živijo svoje sanje na polno, pripravljene v vsakem trenutku pokazati svojo pravo naravo. Od drznih in modernih krojev, preko vpadljivih in svetlih barv, do subtilno poudarjenih detajlov, modeli kolekcije Always Original izstopajo s svojim drznim in pristnim stilom. Tako kot ženske, ki izžarevajo svojo izvirnost, tudi ti modeli poudarjajo, kako pomembna je edinstvenost.

Ta zbirka praznuje evolucijo žensk in nebinarnih ljudi po vsem svetu, ki si vsakodnevno prizadevajo pokazati svojo edinstvenost skozi razlike, ki jih opredeljujejo. To so ljudje, ki so se vedno zavedali svojih potencialov in ogromne moči, ki jo imajo. Spodbujeni s tem inherentnim razumevanjem, adidas Originals lansira pobudo Always Original, ki jo navdihujejo neustavljivi, vseprisotni in edinstveni izrazi izvirnosti, ki jih izrekajo glasovi marginaliziranih skupin.

Povejte nam, kaj je za vas izvirnost? Prizadevate si za edinstven izraz, pogum pokazati, kdo v resnici ste ali kaj drugega? Za blagovno znamko s tremi črtami so nadarjene in nekonvencionalne ženske ter nebinarne osebe, ki premikajo meje – dinamične ustvarjalke sprememb, ki se ne bojijo pokazati svoje pristne in prave narave. Spoznajte udeležence iniciative adidas Always Original, ki so, da bi motivirali druge, svoje zgodbe delili v obliki navdihujočega videospota kampanje. Aktivisti, oblikovalci, pisatelji, ilustratorji, pedagogi, modeli – so vse, kar želijo biti, in se ne bojijo pokazati, kolikor lahko.

 

Čas je, da presežete običajno in izrazite svojo izvirnost skozi tisto, kar vas navdihuje in motivira. In ne pozabite - lahko storite vse, tudi če mislite, da je nemogoče.

Buzz ekipa

Trenutno nema komentara

Podobni članki

04.
May.
2022.
Novice
Prodajalec/ka (m/ž) v BUZZ poslovalnici Lokacija: BUZZ Ljubljana
09.
Apr.
2022.
Novice
Ljubitelji urbane kulture in superg, ne spreglejte! V prenovljeni in povečani Ljubljanski Supernovi na Rudniku je vrata odprl že 9. BUZZ v Sloveniji! Pr...
17.
Dec.
2021.
Novice
20.
Aug.
2021.
Novice
Zdaj je uradno! The Tune Squad je spet v akciji, Converse pa je pravkar izdal omejeno zbirko oblačil, obutve in prilagodljivih dizajnov. Preberi si članek!
15.
Jun.
2021.
Novice
Nova kolekcija BUZZ majic je končno prispela v naše trgovine. Odkrivamo trendi modele, ki bodo zaznamovali to sezono.