preveri najnovejšo ponudbo

Novice
15.02.2022.

CONVERSE RUN STAR MOTION

Ikona se zniža

Pozabite, kaj ste vedeli o obliki! Povsem nov Run Star Motion v nižji različici prevzame klasično Converse DNK in ga združi z ultra modernim, inovativnim vmesnim podplatom, ki popolnoma na novo definira slog platforme. Tekoče linije, ki ste jih videli na igriščih v zgodnjih 2000-ih, prihajajo skozi vmesni podplat platforme, ki združuje šport z visoko modo.

Predstavljamo vam model inovativnega, pristnega in urbanega oblikovanja, ki bo zaznamoval sezono, ki je pred nami. To so ženske superge, ki so na voljo v nizki in ​​visoki različici, zanje pa je značilna ultra moderna platforma v obliki platforme in platneni top, ki temelji na klasičnih osnovah.

Ta izrazna osnova v kombinaciji z zgornjim delom iz 100 % organskega bombaža nas s šivi, vezalkami in starinskim logotipom na notranji strani jezika spominja na legendarno silhueto Chuck 70. Vse to je podprto s podplatom CX in vmesnim podplatom iz pene za lahko in maksimalno udobje.

Pri videzu ne moremo zgrešiti gumijastega podplata s preveč poudarjenimi vzorci pete in prstov, ki zagotavljajo vrhunski oprijem, zato vam v tem modelu ni treba razmišljati o stabilnosti. In ne o udobju, saj sta srednji podplat in notranji vložek napolnjena z oblikovano CX peno, ki stopalom zagotavlja celodnevno udobje. To je, prepričani smo, odlična novica za vse navdušence nad športnimi copati, ki se neustavljivo sprehajajo po mestnih ulicah.

Razigrane in popačene linije Run Star Motion so spet v nizkem profilu z ekspresivnim gumijastim prednjim delom in peto za izjemen oprijem. Čas je, da se premaknete naprej v družbi teh prefinjenih Converse superg, ki vam bodo z edinstveno silhueto platforme in drznim, futurističnim dizajnom zagotovile vrhunski občutek udobja.

Run Star Motion OX, preoblikovan za gibanje, je vaše novo poglavje v samoizražanju!

Modele Run Star Motion najdete v trgovinah Buzz in na spletu.

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki

29.
Feb.
2024.
Novice
Buzz Citypark podira norme sneaker kulture. Kako? S ponudbo kultnih superg in oblačil, ki so sedaj na voljo v dveh nadstropjih.  
08.
May.
2023.
Novice
Dobrodošli v klubu! In to ne v kateremkoli klubu, pač pa v tistem, ki s tremi črtami slavi idejo skupnosti, ustvarjalne energije in izvirnosti mladih ...