preveri najnovejšo ponudbo

Novice
17.12.2021.

NOVA ZIMSKA POSTAJA

vse se vrti okoli udobja

Zima je že tukaj, in močno se je trudila, da je že takoj pokazala svoj pravi obraz – hladno vreme, mokre ulice in sneg niso nekaj, kar vas spravi v pogon. Ampak nova Buzz Zimska Postaja vas zagotovo bo!
Funkcionalno, udobno in stilsko prilagojeni lifestyle modeli čakajo nate.
Preberi podrobno, zato ker vam spodaj prinašamo zgodbo o urbanih zimskih trendih.

V novi kolekciji Zimska Postaja dominirajo moderni, minimalistični kosi, ki temeljijo na klasičnem športnem stilu. Od klasičnih puloverjev, trenirk, vse do jaken in različnih superg – z raznovrstno ponudbo kot je ta, boste zagotovo našli nekaj zase.

Začnimo z znamkami, ki vodijo industrijo – ko pride do jaken, Nike in adidas prinašata prepoznaven originalen stil, kar pomeni, da samo izberete svojega favorita. Črna adidas bomber jakna, z iztegnjenim zadnjim robom, ali Nike Windrunner model z legendarnim dizajnom, ki je resnični zimski must-have. Potem so tukaj tudi Napapijri jakne, pri katerih bi radi predvsem izpostavili AERONS klasični kroj za moške in neizogibno RAINFOREST WINTER 2 jakno, katero samo oblečeš in si takoj pripravljen, da odideš.

Ko pride do najbolj pomembnih karakteristik zimskih modelov, bi izpostavili udobje in toploto, ki sta najbolj pomembni v tej sezoni. Ampak ne moremo si pomagati, da ne bi izpostavili, da ne bi opazili, da bo ravno avtentični dizajn ta, ki bo popestril vsak outfit. Dober primer tega je Nike Sportswear Tech Fleece moška trenirka, v kateri ne moreš ostati neopažen. Ali adidasova žametna trenirka, ki vam bo dala ta zimski vibe. Z njo lahko kombinirate Samba Boot visoke superge in adidasovo žametno torbo. Popolno zimsko, kajne?

The North Face puloverji in trenirke najdejo svoj prostor na vrhu zimske ponudbe, in zato ne potrebujemo veliko govoriti o njih. K visoki funkcionalnosti, kvalitetnim materialom in modernim dizajnom, vam ta znamka ponuja popolno udobje kamorkoli greste. Ne pravimo kar tako, da so The Nort Face kosi essentials nove zimske kolekcije.

Glede barve, pa vam ponujajo nešteto možnosti. Barvna paleta rangira od klasičnih tonov, kot so bela, črna, siva in bež, do močnih in izstopajočih, kot sta roza in oranžna. Na vas je, da si izberete tiste, ki najbolj ustrezajo vašemu stilu in priporočamo vam, da pomladite vaš outfit, od časa do časa, z barvami, ki odpihnejo sivo in megleno zimo.

Pripravi se na absolutno dominacijo z must-have kosi od priznanih znamk, ki jih obožujejo tudi influencerji in trendsetter-ji po svetu.

Te, kot tudi mnoge druge kose, najdeš v BUZZ poslovalnicah ali online.

Buzz ekipa

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki

29.
Feb.
2024.
Novice
Buzz Citypark podira norme sneaker kulture. Kako? S ponudbo kultnih superg in oblačil, ki so sedaj na voljo v dveh nadstropjih.  
08.
May.
2023.
Novice
Dobrodošli v klubu! In to ne v kateremkoli klubu, pač pa v tistem, ki s tremi črtami slavi idejo skupnosti, ustvarjalne energije in izvirnosti mladih ...