preveri najnovejšo ponudbo

Novice
23.09.2021.

NAPAPIJRI FW21: Vrnitev znamke originalni dediščini

Tudi to sezono bodite pripravljeni na nove izzive v novi NAPAPIJRI kolekciji. Od močnih Dolomita do inspiracijskega Nepala, NAPAPIJRI FW21 kolekcija slavi lepoto življenja na prostem okoli barve, oblike in materiala, ki oživljajo avtentično povezavo znamke s naravo. Od 100% reciklirane, C2C Gold Certified® serije, najnaprednejšega svetovnega standarda za varne, krožne in odgovorne materiale in proizvode, do ponudbe, ki v svoji sestavi drži volno s certifikatom NATIVA®, FW21 kolekcija združuje urbano estetiko inovacije, funkcionalnost in udobnost, podpirajoč zavezanost blagovne znamke trajnostni modi.

Da, NAPAPIJRI tudi to sezono ostaja obrnjen proti prihodnosti in promociji širjenja filozofije znamke – Choose Future. To je način na katerega NAPAPIJRI igra svojo vlogo v družbi.

 

NAPAPIJRI stil – brezčasen, avtentičen in edinstven

 

Čiste, jasne oblike in svetlost gora določajo karakter, dizajn, materiale in barve nove kolekcije. Paleta barv slavi naravo in močne odtenke nepalske pokrajine čez celotno ponudbo artiklov v svetlo zeleni barvi, barvi peščenega peska, oranžni in Curry rumeni v kombinaciji s svetlo roza, rdečimi in modrimi toni.

Jakne so veliki fokus tudi te kolekcije in eden najpomembnejših pregledov ponovnega odkritja ikonske estetike znamke. Najbolj poznana med njimi je RAINFOREST jakna.

NAPAPIJRI nas je ponovno navdušil s print in tisk klasičnim verzijam priljubljene Rainforest jakne skozi absolutno dominacijo detajla in edinstvenega printa.

 

NAPAPIJRI RAINFOREST. Our Icon, Our Nature.

 

Udoben, moderen in vsestranski zimski zaveznik, v popolnosti brez krzna in perja, zahvaljujoč Thermo-Fibre™ polnilu, inovativni tehnologiji, ki regulira toploto in v popolnosti menja polnjenje s perjem. Proslavite anorak kot vrhunski slog ponudbe outwear oblačil NAPAPIJRI.

Ista udobnost, ista toplina, isti nepogrešljivi duh odkritja, nepogrešljivo združuje modo in funkcionalnost. Simbol pozitivnega duha in konstantnega iskanja za udobnost, popolno zaščito od dežja in vetra, z in brez žepov. Z Rainforestom je narava naše igrišče, kjer vsakodnevno najdemo inspiracijo in ustvarjamo avtentične povezave.

Pokaži svoj stil skozi moderne in brezčasne NAPAPIJRI kose in dodatke različnih inspiracijskih barv in prepoznavnega dizajna, nad katerim ne moreš ostati ravnodušen. Z NAPAPIJRI ponudbo iz nove kolekcije bodi ikona stila in kombiniraj outfit-e v katerih se boš počutil urbano in moderno.

Želiš videti več? Modele iz nove NAPAPIJRI kolekcije lahko najdeš v BUZZ trgovinah ali jih naročiš na spletu.

Buzz ekipa

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki

29.
Feb.
2024.
Novice
Buzz Citypark podira norme sneaker kulture. Kako? S ponudbo kultnih superg in oblačil, ki so sedaj na voljo v dveh nadstropjih.  
08.
May.
2023.
Novice
Dobrodošli v klubu! In to ne v kateremkoli klubu, pač pa v tistem, ki s tremi črtami slavi idejo skupnosti, ustvarjalne energije in izvirnosti mladih ...