BREZPLAČNA POŠTNINA

za vse nakupe nad 100€

TOP IZBOR

preveri najnovejšo ponudbo

BLOG

preveri naše novice

Novice
15.06.2021.

TREND ALERT: NOVE BUZZ MAJICE

Nova kolekcija BUZZ majic je končno prispela v naše trgovine. Odkrivamo trendi modele, ki bodo zaznamovali to sezono.

Vsako leto sezona pomlad/poletje prinese raznolike nove elemente, ki si jih takoj lahko predstavljamo kot del svojega outfita. Majice izstopajo predvsem zato, ker jih lahko kombiniramo praktično z vsem – kavbojkami, casual outfiti, krili in oblekicami, če želimo izstopati in izražati svojo originalnost, pa s kratkimi hlačami.

Bolj kot v vseh sezonah doslej je potisk na majicah letos obvezen! Bolj kot je nenavaden in atraktiven, boljše je. Robo Bear, Lady, Urban Street – odločitev je vaša. To so artikli, ki naredijo našo podobo popolnoma drugačno. Nove majice Buzz.

Urbane, vsakdanje, presenetljive, učinkovite – nove majice Buzz so trend alert, saj so drugačne od vseh ostalih. Možnosti kombiniranja z drugimi kosi oblačil, kot tudi dejstvo, da so popolnoma drugačne, te pripravijo do tega, da se zanje odločiš pri skoraj vsakem outfitu te sezone pomlad/poletje.

Biti drzen ima lahko visoko ceno, zato dopolnite svoj outfit z najljubšo Buzz majico iz nove kolekcije po svoji izbiri, s popolnimi supergami, kot tudi z dodatki, ki jih bodo še bolj poudarili.

Idealne so za vsak urbani stil in za vse aktivnosti, v katerih boste uživali to poletje - na plaži, v naravi ali pa v mestu. Izdelane so iz prijetnih materialov, medtem ko njihove linije lepo sledijo liniji vašega telesa.

Nosite jih na nov pristen način in bodite letošnja urban style zvezda. Nove majice Buzz najdete v naših trgovinah in v spletni trgovini.

Ekipa Buzz

Vnesi komentar

Trenutno nema komentara

Podobni članki

26.
Jul.
2021.
Novice
Ljubitelji urbane kulture in superg, ne spreglejte! 29. julija ob 17. uri svoja vrata v Cityparku v Ljubljani odpira največji in najsodobnejši BU...
21.
Jul.
2021.
Blogger Pick
30.
Jun.
2021.
Blogger Pick
23.
Jun.
2021.
Blogger Pick
Živjo! Zelo sem vesela, da sem spet z vami v bolj sproščenem poletnem vzdušju. Tokrat za odličen začetek poletja nosim superge Nike Air Max Ge...
16.
Jun.
2021.
Blogger Pick
02.
Jun.
2021.
Novice
Predstavljaj si toplejše vreme. Greš ven in vzameš svoje najljubše superge. Klasika, Chuck Taylor All Star.
02.
Jun.
2021.
Blogger Pick
Živjo, ekipa! Pravi čas je, da z vami delim svoje vtise o novi Buzz kolekciji in svojem favoritu, ob katerem se poletni vibe resnično začne čutiti. Road trip...