preveri najnovejšo ponudbo

Novice
15.04.2021.

STAN SMITH – VEDNO IKONIČNA, ZDAJ ŠE BOLJ TRAJNOSTNA

Blagovna znamka adidas nadaljuje svoje okoljevarstveno poslanstvo z novo kolekcijo superg Stan Smith, katerih poseben dizajn je zdaj postal še bolj trajnosten.

Ko ljubitelje znamke adidas prosite, da opišejo legendarne superge Stan Smith, so odgovori v veliki meri enaki - so primer brezčasnega oblikovanja z edinstveno silhueto, ki jo prepoznate že na prvi pogled.

Vse do letos je bila oblika Stan Smith superg bistveno nespremenjena, od kar je pred 50 leti zagledala luč sveta. Januarja 2021 pa so objavili, da blagovna znamka adidas Originals vstopa v novo obdobje - obdobje ekološke ozaveščenosti. Tako je Stan Smith dobil novo obliko – v cilju zaščititi okolje in odpraviti plastične odpadke.

Da bi proslavili ta zgodovinski trenutek, je blagovna znamka oblikovala in predstavila povsem nove modele Stan Smith - ki so del nove kampanje Forever.

Ko opazujete nove Stan Smith superge, so v bistvu ostale nespremenjene. Spremenila se je sestava tega modela, ki je postal nepopisano platno za nove, veliko bolj trajnostne pobude in ideje. Superge vsebujejo PRIMEGREEN zgornji del - izdelan iz serije reciklikanih visokokakovostnih materialov, ki vsebujejo kar 50% recikliranih odpadkov.

Podplati so izdelani iz recikliranih materialov, celotno zasnovo superge pa navdihuje naš planet Zemlja, predstavljene s podrobnostmi, ki tako odlično izstopajo na supergah.

Da bi dodatno poudarili trajnost te nove kolekcije, vsak model je pakiran v prepoznavni modri embalaži, ki je prav tako izdelana iz več kot 90% recikliranega papirja.

Lahko rečemo, da je izdaja nove Stan Smith kolekcije pravzaprav začetek nove, okolju prijazne, dobe te legendarne silhuete.

Poiščite ga v vseh Buzz trgovinah ali ga naročite na spletu. 

Ekipa BUZZ

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki

29.
Feb.
2024.
Novice
Buzz Citypark podira norme sneaker kulture. Kako? S ponudbo kultnih superg in oblačil, ki so sedaj na voljo v dveh nadstropjih.  
08.
May.
2023.
Novice
Dobrodošli v klubu! In to ne v kateremkoli klubu, pač pa v tistem, ki s tremi črtami slavi idejo skupnosti, ustvarjalne energije in izvirnosti mladih ...