preveri najnovejšo ponudbo

Novice
15.04.2021.

PRAZNUJ BUZZ-OV 6. ROJSTNI DAN IN POKAŽI SVOJ POPOLNI STIL

BUZZ praznuje 6. rojstni dan! Tudi letos ga praznujemo na spletu in te vabimo, da si del naše rojstnodnevne aktivacije.

BUZZ aprila praznuje svoj šesti rojstni dan! In ker ne moremo mimo praznovanja, še enega, ki ga organiziramo online zaradi trenutnih razmer, te vabimo, da sodeluješ v naši rojstnodnevni aktivaciji, kjer lahko osvojiš krasna darila.

Rojstni dnevi so vedno odlična priložnost, da iz omare vzameš tvoja najbolj privlačna oblačila in jih kombiniraš na način, ki ga še nismo videli. Letos se naš rojstni dan vrti okoli številke 6 - matematiki bi rekli popolno število, ki nas je navdihnilo, da naredimo popolne kombinacije outfitov - z našimi najljubšimi supergami, puloverji, kavbojkami, raznimi dodatki in drugimi odbitimi kosi.

Za razliko od prejšnjega leta imamo letos izjemno pomoč pri izbiri zmagovalnih outfitov - ena najbolj znanih trendovskih deklet v regiji - Vanja Pantin nam bo pomagala izbrati zmagovalca te rojstnodnevne aktivacije in za katerega bo sestavila popoln styling za njega ali njo.

Pokaži nam tvojo popolno kombinacijo in sodeluj v naši aktivaciji Pokaži svoj popolni stil.

 

Pravila sodelovanja v aktivaciji 'Pokaži svoj popolni stil'

 

Za sodelovanje v rojstnodnevni BUZZ aktivaciji moraš od 15. do 20. aprila 2021 na svojem Instagram profilu objaviti fotografijo ali videoposnetek svojega najboljšega outfita v dolžini 15 sekund.

Superge so nepogrešljive in lahko jih kombiniraš kakor želiš. Objavi fotografijo ali videoposnetek svojega popolnega outfita na instagram zgodbi in označi @buzzsneakerstation ter uporabi #buzz6thbday.

V aktivaciji lahko sodelujejo vsi, ki sledijo našemu IG profilu @buzzsneakerstation. Tvoj profil pa mora biti javen, da bomo lahko videli tvojo instagram zgodbo.

S sodelovanjem v tej aktivaciji nam dovoliš, da tvojo IG zgodbo objavimo na našem Instagramu.

Avtorja najbolj ustvarjalne obleke bo izbrala znana stilistka Vanja Pantin, zmagovalec ali zmagovalka pa bosta osvojila celoten outfit iz BUZZ-a po izboru Vanje.

Zmagovalec/ka BUZZ rojstnodnevne aktivacije bo objavljen/a na naši Instagram zgodbi,  21. aprila 2021.

Vsa pravila in pogoje aktivacije pa si lahko prebereš TUKAJ.

Ostanite popolni in proslavite Buzz-ov 6. rojstni dan!

Ekipa BUZZ

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki

29.
Feb.
2024.
Novice
Buzz Citypark podira norme sneaker kulture. Kako? S ponudbo kultnih superg in oblačil, ki so sedaj na voljo v dveh nadstropjih.  
08.
May.
2023.
Novice
Dobrodošli v klubu! In to ne v kateremkoli klubu, pač pa v tistem, ki s tremi črtami slavi idejo skupnosti, ustvarjalne energije in izvirnosti mladih ...