BREZPLAČNA POŠTNINA

za vse nakupe nad 100€

TOP IZBOR

preveri najnovejšo ponudbo

BLOG

preveri naše novice

Novice
26.03.2021.

NAJ SE PRAZNOVANJE AIR MAX DAY 2021 PRIČNE!

Air Max zgodba je verjetno ena najbolj prepoznavnih zgodb v zgodovini kulture superg.  Ob vsaki novi izdaji modela Air Max se tako spomnimo, kako se je vse začelo, kako se je razvijalo in kako izgleda danes v času sodobnih tehnologij in socialnih omrežij, ko vse hitro postane zastarelo. Vse, ampak ne Nike Air Max!  Nikoli!

Raznolike modele nosijo tako starejše kot tudi mlajše generacije. Tudi tisti, katerim so te superge v 90-ih bile statusni simbol, posebnost, nekaj, kar je zaželeno in ne tako pogosto posedovano in tisti, ki so našli svojega sopotnika za vse dogodivščine in uporniške ideje. Tisti, ki jih radi nosijo, da izstopajo v svojem trendovskem uličnem slogu in tisti, ki so pravkar šele odkrili Air Max modele.

Ni pomembno kateri skupini pripadate – pomembno je, da ste del zgodovine, ki se še piše in se bo pisala.

Pomladanski marec je tradicionalno posvečen Air Max supergam. Nove barve priznanih silhuet - AM90, AM95, AM Plus, AM270 in drugih, so zdaj dopolnili z novim modelom, katerega ime pove prav vse. To je Air Max Viva - superga, ki izžareva futurizem v polnem pomenu besede in ponovno premika meje inovativnosti in oblikovanja.

Namenjene in navdihnjene so s strani raznolikih pripadnic ženskega spola. Dokaz za to je njihov videz - oblika je popolnoma prilagojena silhueti ženske noge. Udobje pa je tisto, ki daje še več samozavesti in poguma za doseganje vrhov sveta.

Zahvaljujoč kombinaciji kakovostnih in privlačnih materialov na zgornjem delu, plišasti notranji strani, ki objema gleženj, detajlno oblikovanim vzorcem in kompleksnim, a fenomenalno strukturiranim šivom, so novi Nike Air Max Viva preprosto kot nalašč za vsako žensko. Posebna oblika, skupaj s sodobnim načinom zavezovanja omogoča ultimativno prileganje stopalu.

Inovacija tega modela je spremenjena struktura podplata, ki je ohranil dobro znano Air Max tehnologijo blaženja, a je dodatno poudarjen in moderniziran, zaradi česa pustijo te superge pravi pečat v kateremkoli uličnem slogu.

Air Max Viva se lahko nosi z vsem, dobesedno z vsem!  Tako kot vse druge Air Max superge.

V sklopu praznovanja smo pripravili novo aktivacijo na našem Instagram profilu za Air Max Day in za vse ljubitelje teh modelov. Dovolj je, da imaš 1 par Air Max superg – lahko je katerikoli model - malo domišljije in ustvarjalnosti ter 3 kul outfite, ki jih boš kombiniral/a s svojimi najljubšimi supergami.

Posnemi video, objavi ga na svoji Instagram zgodbi (storyu) in morda boš osvojil/a najnovejše Air Max superge. Sodelujejo lahko tako moški kot ženske, vsa pravila aktivacije pa najdeš tukaj.

Ampak to še ni vse! Na letošnji Air Max dan, te Nike popelje na interaktivno potovanje po svetu in ti predstavlja neverjetne skupnosti in kulture, ki jih navdihujejo prav Air Max superge. Pridruži se virtualni turneji, ki je že na voljo na platformi Air Max Day Worldwide.

Naj se praznovanje Air Max Day 2021 prične!

Tvoja ekipa Buzz

Vnesi komentar

Trenutno nema komentara

Podobni članki

20.
Aug.
2021.
Novice
Zdaj je uradno! The Tune Squad je spet v akciji, Converse pa je pravkar izdal omejeno zbirko oblačil, obutve in prilagodljivih dizajnov. Preberi si članek!
26.
Jul.
2021.
Novice
Ljubitelji urbane kulture in superg, ne spreglejte! 29. julija je ob 17. uri svoja vrata v Cityparku v Ljubljani odprl največji in najsodobnej&scar...
15.
Jun.
2021.
Novice
Nova kolekcija BUZZ majic je končno prispela v naše trgovine. Odkrivamo trendi modele, ki bodo zaznamovali to sezono.
02.
Jun.
2021.
Novice
Predstavljaj si toplejše vreme. Greš ven in vzameš svoje najljubše superge. Klasika, Chuck Taylor All Star.
12.
May.
2021.
Novice
Za PRVI BUZZ ONLINE RAFFLE smo pripravili ekskluziven model - ženske superge Nike Dunk Low Orange Pearl. Gre za model, ki si je slavo pridobil v osemdesetih...
15.
Apr.
2021.
Novice
Vsak naš rojstni dan je odličen razlog, da pregledamo vtise preteklih let, vendar še vedno ne odstopamo od Keep on Buzzin'. To je zgodba o ...
15.
Apr.
2021.
Novice
BUZZ praznuje 6. rojstni dan! Tudi letos ga praznujemo na spletu in te vabimo, da si del naše rojstnodnevne aktivacije.
15.
Apr.
2021.
Novice
Blagovna znamka adidas nadaljuje svoje okoljevarstveno poslanstvo z novo kolekcijo superg Stan Smith, katerih poseben dizajn je zdaj postal še bolj trajn...