preveri najnovejšo ponudbo

Novice
05.03.2021.

SODELUJ V ZX AKTIVACIJI NA INSTAGRAMU IN OSVOJI NOVE ADIDASOVE SUPERGE

adidas ZX občutek je vse. Dovoli, da te prevzame!  Sodeluj v aktivaciji na Instagramu in osvoji nove ZX superge po tvoji izbiri.

Si pripravljen čutiti ZX? Bodi kreativen/na, ker lahko osvojiš adidas ZX superge po tvoji izbiri. Kaj moraš storiti?

Na našem Instagram profilu poišči 'story' z novo silhueto adidas ZX superg. Naredi posnetek zaslona tega 'story-a' in mu dodaj različne elemente – gife, risbe ali oblike, navdihnjene ravno s to silhueto. Objavi 'story', ki si ga ustvaril/a na tvojem javnem Instagram profilu od 5. 3. do 10. 3. 2021 in označi @buzzsneakerstation skupaj z #adidasZX in #država iz katere sodeluješ.

Na primer, če si iz Slovenije dodaj #buzzslovenija.

 

Pogoji in pravila Instagram aktivacije adidas ZX

Če želiš sodelovati pri Instagram aktivaciji adidas ZX, je potrebno, da je tvoj profil javen in da je tvoj 'story' objavljen do

10. 3. 2021, z obvezno oznako @buzzsneakerstation, #adidasZX kot tudi #država, iz katere sodeluješ (primer: #buzzslovenija).

S sodelovanjem v tej aktivaciji in z oznako našega profila nam dovoliš, da tvojo zgodbo objavimo na naši Instagram strani.

Za sodelovanje v aktivaciji moraš tudi slediti naši strani BUZZ na Instagramu.

Tvoj Instagram profil mora biti javen do konca aktivacije, to je, dokler ne razglasimo zmagovalca.

BUZZ ekipa bo 12. 3. 2021 objavila najbolj kreativne 'story-e', po enega iz vsake države. Ustvarjalci teh 'story-jev' bodo zmagovalci adidas ZX aktivacije na IG. Vsak zmagovalec bo osvojil ZX superge po lastni izbiri.

Uživaj v edinstvenem adidas ZX občutku. Zabavaj se in srečno!  

Celotna pravila ter pogoje si lahko prebereš TUKAJ

Ekipa BUZZ

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki

29.
Feb.
2024.
Novice
Buzz Citypark podira norme sneaker kulture. Kako? S ponudbo kultnih superg in oblačil, ki so sedaj na voljo v dveh nadstropjih.  
08.
May.
2023.
Novice
Dobrodošli v klubu! In to ne v kateremkoli klubu, pač pa v tistem, ki s tremi črtami slavi idejo skupnosti, ustvarjalne energije in izvirnosti mladih ...