29/01 2021.
Novice

Ko se srečata Reebok in Disciplina

Legenda pravi, da lovci na sanje nosijo superge – obutev, ki te lahko popelje na najboljše lokacije. Zato ni presenetljivo, da modne superge, ki jih nosimo čez dan so v zelo kratkem času (zdi se kar čez noč) postale nepogrešljive tudi v večernem času. 

Začeli smo jih videvati v kombinaciji s kratkimi oblekami, elegantnimi moškimi oblekami, krajšimi majicami (topi) in v kombinaciji z oprijetimi krili. Ja, postale so pravi magnet za ljubitelje urbanega in energičnega življenjskega sloga, pa tudi za modne poznavalce, ki si želijo udobja ob privlačnem in pristnem dizajnu.

In kako postati in ostati originalen? Z zavedanjem, da ljudje potrebujejo več kot le dober in kakovosten kos obutve ali oblačila!

Skrivnost je pravzaprav občutek pripadnosti posebnem, urbanem in originalnem načinu življenja. To pripadnost čutijo ljubitelji 'sneaker' kulture, pa tudi ljubitelji blagovne znamke Disciplina, ki je pred kratkim svojo kolekcijo in trendi kombinacije obogatila s supergami Reebok.

Disciplina je oblikovala kolekcijo, v kateri se odraža funkcionalnost, narejena je za urbani,  energičen način življenja, kosi so izjemno funkcionalni. Kot inovativna blagovna znamka, Discpilina navdih išče v vsakdanjem življenju, pa tudi v posameznikih z različnimi osebnostmi in stili.  

 Modne kose te blagovne znamke lahko enostavno kombinirate s supergami, pa tudi z drugimi kosi oblačil znanih blagovnih znamk, ki jih boste našli v naši ponudbi. Pomembno je le, da se "izrazite" v drugačnem slogu, slogu ki je udoben, edinstven in zabaven.

Vnesi komentar

Trenutno nema komentara

Podobni članki

05.
Mar.
2021.
Novice
adidas ZX občutek je vse. Dovoli, da te prevzame!  Sodeluj v aktivaciji na Instagramu in osvoji nove ZX superge po tvoji izbiri.
24.
Feb.
2021.
BLOGGER PICK
Ko sem začel plesati je bila Puma najpomembnejša blagovna znamka. Še posebej Suede model. Tako klasiko je bilo težko premagati. S spremembo slo...
23.
Feb.
2021.
Shop By Look
23.
Feb.
2021.
Shop By Look
23.
Feb.
2021.
Shop By Look
23.
Feb.
2021.
Shop By Look
23.
Feb.
2021.
Shop By Look
23.
Feb.
2021.
Shop By Look
23.
Feb.
2021.
Shop By Look
23.
Feb.
2021.
Shop By Look
string(0) ""
string(0) ""