preveri najnovejšo ponudbo

Novice
19.01.2021.

POMEMBNO: 'BUZZ Winter station' je letos v barvah

Kdo pravi, da mora biti zima v strogih svetlih in temnih odtenkih? Ja, sneži in ja, mrzlo je, ampak to še ne pomeni, da mora tvoja kolekcija obutve in oblačil "trpeti". Če želiš naše mnenje, so to zimo popularni neon odtenki – neon modra, zelena, roza in vijolična - kar pomeni, da je tvoja najljubša 'Winter station' vključila v svojo zimsko kolekcijo najbolj barvit in modni dizajn znanih blagovnih znamk.

Ne bomo zanikali, obstajajo tudi klasični kosi in silhuete, ki so preprosto favoriti za vse čase, vendar nas še posebej privlačijo netipični zimski modeli, ki se takoooo dobro kombinirajo in izstopajo, da se jim ne moremo upreti.

Kje začeti? Pri neon zeleni prosojni ženski jakni Nike, ki se odlično prilega beli jopici ali beli majici s kratkimi rokavi. Preko nje lahko oblečete belo puhovko, ki bo le še dodatno poudarila ta neon učinek. Sprašujem se, kateri je popoln par superg, ki bi pasal k tej kombinaciji? Nike Air Max ZM950, brez dvoma!

Nike Air Jordan v modro-zelenih tonih je naš zimski favorit za  moške. Nike Air Jordan Jumpman jakna v kombinaciji z Jordan kapucarjem in Air Jordan 4 Retro SE supergami, odlično izstopa tako v dnevnih kot večernih priložnostih. Lahko rečemo, da je popoln hit za oboževalce blagovne znamke Jordan.

Druge Nike in adidas  kombinacije, ki jih dopolnjujejo Fila  superge, ne bi smeli izpustiti iz izbora za vašo garderobo. Izgledajo neverjetno in izjemno lahko jih je kombinirati, kar je zmagovalni recept za prave ljubitelje udobnih, privlačnih in predvsem trendovskih kosov oblačil in obutve. Nore kombinacije za vse, ki si upajo biti drzni in izstopajo s svojim stilom.

 

To zimo posvečamo tudi posebno pozornost našim najmlajšim. Fantje v Jordan kolekciji in dekleta v adidas kombinaciji v celoti zaokrožijo našo 'Winter station' zgodbo, pa tudi celotno zimsko kolekcijo, ki jo lahko najdete v vseh naših trgovinah ali naročite na spletu.

Blagovna znamka, ki vam je všeč, silhuete, ki jih že nekaj časa sanjate, modeli, ki jih nosijo priznani svetovni trendsetterji – ne zamudite priložnosti, da z njimi osvežite svojo 'sneaker' kolekcijo.

Tvoja Ekipa BUZZ

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki

29.
Feb.
2024.
Novice
Buzz Citypark podira norme sneaker kulture. Kako? S ponudbo kultnih superg in oblačil, ki so sedaj na voljo v dveh nadstropjih.  
08.
May.
2023.
Novice
Dobrodošli v klubu! In to ne v kateremkoli klubu, pač pa v tistem, ki s tremi črtami slavi idejo skupnosti, ustvarjalne energije in izvirnosti mladih ...