15/01 2021.
Novice

Reebok v odličnem sodelovanju s Cardi B

Nova lifestyle kolekcija ženske navdihuje, da se svobodno izražajo in so popolnoma poštene do sebe in drugih, ne da bi se morale za to opravičevati. Cardi B je ikona, ki ruši ovire v modnem svetu in zato odlično uteleša sporočilo nove kampanje.

Kot potrditev uspešnega partnerstva z Reebokom je pevka za novo kolekcijo preoblikovala kultno silhueto Club C. Z vsestranskim udobjem in dizajnom je Club C popolna superga za vsak slog in vsakega posameznika. Čeprav je bila v osemdesetih letih pretežno športna superga, je sedaj dobila moderno obliko in se predstavlja kot obutev za vse priložnosti.

Cardi je sodelovala tako v oblikovalskem kot kreativnem procesu, svoj navdih je črpala iz distopičnega sveta in iz lastnega modnega stila. Ravno preprostost silhuete Club C je idealna kot izhodišče za ustvarjanje in tako je Cardi supergo dvignila na novo raven z drznim dizajnom. Preprosta zasnova modela Club C iz linije Reebok Classic je skrivnost njegovega 35-letnega uspeha in je tudi odlično platno za številna opazna oblikovalska sodelovanja.

Kot nagradnja sodelovanja med Reebokom in slovito pevko je oblikovana cela kolekcija 'B Unexplainable', s katero bo Cardi slavila osebno rast, strast do oblikovanja in enakopravnost. Biti neustrašen pomeni govoriti brez preveč razmišljanja in delovati brez zadržkov. S to kampanjo si Reebok in Cardi B prizadevata raziskati družbena pričakovanja žensk: da so popolne, a skromne, močne in skrbne, če pa slučajno presežejo te okvirje, pa so preveč dramatične, površne ... Tako nova kampanja ženskam sporoča: namesto, da bi poskušale narediti tisto, kar se od vas pričakuje, naredite tisto, do česar ste upravičene - premikajte se po svetu brez večjega opravičevanja.

Tako kot Cardi.

Vnesi komentar

Trenutno nema komentara

Podobni članki

05.
Mar.
2021.
Novice
adidas ZX občutek je vse. Dovoli, da te prevzame!  Sodeluj v aktivaciji na Instagramu in osvoji nove ZX superge po tvoji izbiri.
24.
Feb.
2021.
BLOGGER PICK
Ko sem začel plesati je bila Puma najpomembnejša blagovna znamka. Še posebej Suede model. Tako klasiko je bilo težko premagati. S spremembo slo...
23.
Feb.
2021.
Shop By Look
23.
Feb.
2021.
Shop By Look
23.
Feb.
2021.
Shop By Look
23.
Feb.
2021.
Shop By Look
23.
Feb.
2021.
Shop By Look
23.
Feb.
2021.
Shop By Look
23.
Feb.
2021.
Shop By Look
23.
Feb.
2021.
Shop By Look
string(0) ""
string(0) ""