preveri najnovejšo ponudbo

Novice
15.01.2021.

Reebok v odličnem sodelovanju s Cardi B

Nova lifestyle kolekcija ženske navdihuje, da se svobodno izražajo in so popolnoma poštene do sebe in drugih, ne da bi se morale za to opravičevati. Cardi B je ikona, ki ruši ovire v modnem svetu in zato odlično uteleša sporočilo nove kampanje.

Kot potrditev uspešnega partnerstva z Reebokom je pevka za novo kolekcijo preoblikovala kultno silhueto Club C. Z vsestranskim udobjem in dizajnom je Club C popolna superga za vsak slog in vsakega posameznika. Čeprav je bila v osemdesetih letih pretežno športna superga, je sedaj dobila moderno obliko in se predstavlja kot obutev za vse priložnosti.

Cardi je sodelovala tako v oblikovalskem kot kreativnem procesu, svoj navdih je črpala iz distopičnega sveta in iz lastnega modnega stila. Ravno preprostost silhuete Club C je idealna kot izhodišče za ustvarjanje in tako je Cardi supergo dvignila na novo raven z drznim dizajnom. Preprosta zasnova modela Club C iz linije Reebok Classic je skrivnost njegovega 35-letnega uspeha in je tudi odlično platno za številna opazna oblikovalska sodelovanja.

Kot nagradnja sodelovanja med Reebokom in slovito pevko je oblikovana cela kolekcija 'B Unexplainable', s katero bo Cardi slavila osebno rast, strast do oblikovanja in enakopravnost. Biti neustrašen pomeni govoriti brez preveč razmišljanja in delovati brez zadržkov. S to kampanjo si Reebok in Cardi B prizadevata raziskati družbena pričakovanja žensk: da so popolne, a skromne, močne in skrbne, če pa slučajno presežejo te okvirje, pa so preveč dramatične, površne ... Tako nova kampanja ženskam sporoča: namesto, da bi poskušale narediti tisto, kar se od vas pričakuje, naredite tisto, do česar ste upravičene - premikajte se po svetu brez večjega opravičevanja.

Tako kot Cardi.

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki

29.
Feb.
2024.
Novice
Buzz Citypark podira norme sneaker kulture. Kako? S ponudbo kultnih superg in oblačil, ki so sedaj na voljo v dveh nadstropjih.  
08.
May.
2023.
Novice
Dobrodošli v klubu! In to ne v kateremkoli klubu, pač pa v tistem, ki s tremi črtami slavi idejo skupnosti, ustvarjalne energije in izvirnosti mladih ...