preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick
31.03.2021.

New Balance me poganja. Pojdimo!

Hej, folk,

Komaj sem čakala, da se vrnem z novo zgodbo.

 

Počasi, a zagotovo zima odhaja in bo osvobodila nekaj prostora za pogumne. Vem, da morda trenutno se to ne zdi, ampak mesec marec je mesec za nove navdihe.

Vedno sem nestrpno čakala pomlad, ker mi daje več svobode pri izbiri svojih oblačil in novih superg. S prvimi toplimi sončnimi žarki pride ravnovesje – sedaj ga potrebujemo bolj kot kadarkoli prej. Čeprav ima zima svoj čar, nove navdihe vedno iščem spomladi v različnih krajih in med različnimi ljudmi.

Tokrat je pomoč za navdih prišla z novim New Balance W327. Kombinacija močne mešanice 70-ih in 90-ih let in hkrati je model prilagojen modernemu času, kjer so popularni lahki podplati s svežo silhueto. Takšni hibridi so mi bili vedno všeč in nestrpno sem iskala popolno kombinacijo – 'baggy' hlače so mi prve prišle na misel. So stalni del moje garderobe in se odlično prilegajo novemu New Balance W327.

Kombinacija jeans modre in bež barve naredi ta model izjemno enostavnega za kombiniranje, tako, da lahko vsak pokaže svoj izvirni stil na ulicah. Vem, da danes to ni nič novega, ampak nove New Balance so resnično lahke in udobne, super izbira za vsakodnevne opravke.

Izdelane so tudi iz zelo lahke in zračne tkanine, kar je kot nalašč za prihajajoče tople dni.

Vse modele New Balance lahko najdete v različnih barvah v Buzz trgovinah in na spletu.

 

Smejte se in plešite.

Akasha

 

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki