preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick
20.01.2021.

NADGRAJENA KLASIČNA SAMBA

Pojdi na vrh in ostani na vrhu. adidas SAMBAROSE ponovno odkriva Sambo kot ulično obutev z visokim podplatom, ki je ohranila klasičen nogometno navdihnjen videz. Dvignjen gumijasti podplat nudi dodatno višino tvoji postavi.

Zdrsni skozi mehak usnjeni zgornji del (s popolnoma usnjenim jezikom) in se dvigni nad vse ostale. Uživaj v tem trenutku. Sambarose ti dajo vrhunsko udobje, korak za korakom. Oblikovana peta ni le elegantna, ampak ti doda še nekaj centrimetrov. adidas SAMBAROSE so zasnovane prav za ženske in najboljša stvar je prav OrthoLite® vložek, ki nudi super udoben občutek.

Zdrsni v razkošen in elegantno oblikovan copat, ki je popolnoma usnjen – od celotnega zgornjega dela in notranjosti. Tvoja stopala ti bodo hvaležna. Sambarose so zelo enostavni za kombiniranje, sama sem jih kombinirala s preprosto treniko trefoil adidas.

adidas TREFOIL hoodie je ženski pulover s kapuco, klasične oblike in zares udoben. Narejen je iz mehkega bombaža, za pravi občutek mehkobe in udobja. Patent na rokavih in okoli pasu preprečujejo nepotrebna obračanja in vihanja blaga. V tem puloverju s kapuco ti bo vedno toplo in udobno.

Preprosta kombinacija barv in znameniti znak adidas Trefoil se odlično prilegata zgodbi o urbanem, sproščenem slogu. Blagovna znamka adidas ti vedno zagotavlja najboljšo možno kakovost.

Obožujem udobje, udobje je zame na prvem mestu in zato iščem le najboljše! Poišči svoj kos udobja na naši spletni strani.

Naj vam bo udobno,

Iva

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki