preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick
13.01.2021.

ČRNI ALI BELI AIR FORCE 1 - IZBIRA NEMOGOČE

Živjo Buzzovci!  Moje ime je Nina Retar in sem že več kot eno leto del Buzz ekipe. To je moj prvi blog zapis in upam, da vam prinese nekaj dobre volje ter inspiracije za kombiniranje mojih najljubših superg!

 

 

Model Air Force 1, ki je bil prvotno izdan leta 1982 in ga je zasnoval legendarni Nikov oblikovalec Bruce Kilgore, je bil Nikeov podvig v svet NBA.

Od takrat pa je poleg tega, da je potopljen v košarkarsko kulturo, Nike Air Force 1 postal obvezen par superg za večino ljudi z elegantnim stilom oblačenja in minimalističnim videzom, zlasti v poletnih obdobjih. Tokrat bi vam rada predstavila dva para Air Force superg, ki so odličen modni dodatek za vse fashioniste in tiste, ki jim je pomembna kvaliteta ter udobje.

 

 

Za trenutno zimsko obdobje sem izbirala med temnejšim parom, ki se dobro kombinira s temnimi zimskimi oblačili in med kultnimi belimi Air Force supergami.

 

 

Obe barvni kombinaciji sta mi bile zelo všeč ampak, ker sem mnenja, da na začetku obetavnega leta potrebujemo nekaj pozitivne energije, sem se odločila za svetlejšo barvo superg s srebrnimi detajli. Kaj niso čisto hude?

 

 

Med slikami lahko pogledate kako sem skombinirala oba para Air Force superg.

 

Vsem, ki ste si vzeli minutko in prebrali tale blog zapis, želim uspešno in srečno novo leto!

 

Nina

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki