30/12 2020.
BLOGGER PICK

PRAZNUJEMO INOVACIJE

Dragi moji 'sneakerheadi', danes bomo govorili o dosežkih – navdušeni? Vem, da jaz sem, ali pa vsaj čudak v meni je. V zimski sezoni praznujemo inovacijo, dolgo zgodovino izdelave superg in velikana, ki spodbuja ta razvoj naprej. Torej, odpravimo se na sprehod v čudovitih adidas ZX 2K Boost.

 

 

Serija ZX se je začela proizvajati leta 1984, ko jih je adidas lansiral, kot kolekcijo čevljev, namenjenih vsem vrstam teka. Franšizo ZX sta vodila Jacques Chassaing in Markus Thaler, ki sta svoja prizadevanja usmerila na dve glavni smeri: na treninge in tekmovalne modele.

 

 

Adidas ZX 2K Boost je utelešenje oblikovanja za najboljše dosežke v zadnjih 40-ih letih, ki ga združujejo izkušnje in natančnost. Zgornji del superge je izdelan v celoti iz mreže in prinaša lahkoten občutek s trdnim oprijemom. Podplat je sestavljen iz TPU  ojačane pete in zelo mehke Boost pene. Adidas ZX 2K Boost zagotavlja udobje za ves dan, vendar se njihova moč pokaže šele takrat, ko situacija postane tekmovalna.

 

 

V množici barvnih kombinacij ZX superg, ki so na voljo na spletu, boste zagotovo našli model, ki ustreza vašem slogu. Za tokratno slikanje sem izbral trojno črno trefoil kombinacijo, sestavljeno iz  kapucarja, hlač in jakne. Drzne barve superge izstopajo na subtilen način in zelo lepo povežejo hi-tech videz.

 

Hvala, da ste danes z mano. Do naslednjič vam želim vse dobro, vesele praznike in naj nas naslednje leto naredi še močnejšo skupnost.


 

Ostanite varni in ustvarjalni!

Ciprian Ciulei

 

Vnesi komentar

Trenutno nema komentara

Podobni članki

20.
Jan.
2021.
BLOGGER PICK
Pojdi na vrh in ostani na vrhu. adidas SAMBAROSE ponovno odkriva Sambo kot ulično obutev z visokim podplatom, ki je ohranila klasičen nogometno navdihnjen vi...
13.
Jan.
2021.
BLOGGER PICK
Živjo Buzzovci!  Moje ime je Nina Retar in sem že več kot eno leto del Buzz ekipe. To je moj prvi blog zapis in upam, da vam prinese nekaj dobre volje t...
23.
Dec.
2020.
BLOGGER PICK
Živjo, ekipa! Upam, da ste pogrešali moje zgodbe. J Tokrat vam predstavljam model superge iz 90-ih, dobro uveljavljen Air Max 90. Kot takrat, je tudi...
string(0) ""
string(0) ""