preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick
23.12.2020.

Otrok 90ih

Živjo, ekipa! Upam, da ste pogrešali moje zgodbe. J

Tokrat vam predstavljam model superge iz 90-ih, dobro uveljavljen Air Max 90. Kot takrat, je tudi zdaj prepoznaven po svoji presenetljivi obliki. To je udoben model, ki pritegne pozornost s svojimi majhnimi detajli in kombinacijo utripajočih in kričečih barv, je neizogiben del ulične modne zgodbe.

 

 

Do sedaj ste morda opazili, da je moj stil navdihnila moda 90-ih, zato sem se tokrat odločila tudi za AIR MAX 90 in izjemni model Nike trenirke. Air Sheen trenirka je izdelana iz zelo udobnega materiala, kar omogoča svobodo gibanja. Njegova zasnova omogoča tudi zelo enostavno kombiniranje z drugimi oblačili – in brez dvoma, boste vedno IN z njo!

Svojo kombinacijo sem dopolnila z rožnato jakno SYN PARK, ki je takoj pritegnila mojo pozornost in prepričana sem, da vas ne bo pustila ravnodušnih. Da bi bili izvirni in posebni, kot sem jaz, si dovolite igrati z barvami. Rumena kapa, ki se krasno ujema z izbrano kombinacijo, je popolna uspešnica.

 

 

Kamorkoli greste, na sprehod ali s prijatelji na kavo, s to kombinacijo se boste počutili močne in   edinstvene. Takšni kosi si zagotovo zaslužijo prostor v vaši omari. Prav tako, če želite nekoga osrečiti, pristni modeli Nike so lahko popolna izbira prazničnega darila.

 

 

Številne druge modele superg in oblačil najdete v vseh Buzz trgovinah in na spletu. Do naslednjega srečanja vam želim veliko zdravja in ljubezni. Pošiljam vam veliko pozdravov in poljubov!

@ivanavujoseviic

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki