preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick
02.12.2020.

NIKE AF1 SHELL – 'Must have' te zime

Živjo!

 

Vračam se z novo zgodbo in vam predstavljam kos, ki ga morate imeti to zimo - Nike AF1 Shell.

 

 

Zima je lahko pogosto zelo pusta sezona, še posebej, ko gre za oblačila - vendar sem ena izmed tistih, ki uživa v oblačilih, ki jih oblečemo po plasteh. Zadnjih nekaj let se je svet mode dramatično spremenil, leto 2020 pa je bilo leto trenirk in udobnih ujemajočih se dvodelnih kosov različnih barv in materialov - ne glede na to ali gre za oblačila, ki jih nosimo doma, na treningu ali ko gremo ven. Tudi sama sem postala velika ljubiteljica tega trenda.

 

 

Da se vrnem na začetek zgodbe - kaj po mojem mnenju naredi Nike AF1 Shell supergo sezone, so neprepustni materiali iz katerih je narejena in podplat, ki je je odgovoren za dodatno udobje in toplino. Vrh superg se lahko dodatno zategne preko elastične sponke in če niste ljubitelji visokih superg, je ta model odlična zamenjava!

 

V BUZZ-u so na voljo v različnih barvah. Sama sem izbrala baby pink barvo. Ker je 85% moje garderobe sestavljeno iz črnih stvari, rada popestrim svoja oblačila z nekaj barvitimi kosi, zato sem se brez težav odločila za AF1 Shell v baby roza barvi.   Material je enostaven za vzdrževanje in ta model lahko brez skrbi nosite brez skrbi tudi pozimi.

 

 

Tisti, ki me poznajo in tisti, ki so prebrali moje prejšnje zgodbe vedo, kako pomembna je zame funkcionalnost in dober videz obutve in prav NIKE AF1 Shell je takšna kombinacija.  Za to zgodbo sem se odločila obleči v Nike kolekcijo od glave do nog in celotna kombinacija je na voljo v BUZZ-u.

 

Ostanite zdravi do naslednje zgodbe,

 

Ina

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki