preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick
25.11.2020.

Ko se stil in udobje srečata

Hej, hej!

V današnji blog zgodbi želim poudariti pomen udobja oblačil in obutve, ki jih nosimo. Ne govorim o pižamah temveč o stilskih kosih, ki jih lahko nosimo vsak dan.

Glede na celotno trenutno situacijo na svetu so trenirke postale velik trend – na voljo imamo različne materiale in barve, večina nas je preklopila iz kavbojk na nekaj bolj udobnega – trenirke.

Jaz sem zagotovo ena od teh ljudi. Zame je udobje zelo pomembno, hkrati pa je videti dobro. Sem velika oboževalka Nike superg in oblačil, kar lahko vidite tudi na slikah spodaj.

Črna trenirka z odsevnim materialom je vsekakor moja prva izbira, ki jo lahko nosim na tisoč in en način. Svetleč material jo naredi res posebno in enostavno za kombiniranje. Lahko jo kombiniramo tako s plašči ali s 'puffer' jaknami v različnih barvah. Zgornji del trenirke je prosojen, tako, da res dobro izpade v kombinaciji s kakšno barvito kratko majico.

Zdaj pa gremo na superge - Nike Air Max 2090 navdihuje kultni Air Max 90. Popolnoma nova raven udobja - Nike Air Max 2090 so idealne superge za vsak dan zaradi zračne blazine v podplatu in prozornega pletenega zgornjega dela v različnih barvah.

Čeprav imam res veliko različnih modelov Nike superg, od Jordana do Air Max 95 in Air Force, moram poudariti, da so to daleč najbolj udobne superge, ki sem jih kadarkoli imela.

Kot nalašč za vsak dan. Air Max 2090 so superge, ki se prilegajo absolutno vsemu, še posebej zato, ker prihajajo v različnih barvnih kombinacijah.

Celo današnjo kombinacijo lahko najdete v BUZZ - u .

Beatricia

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki