preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick
12.11.2020.

VEČ ZABAVE, ŠE VEČ NAVDUŠENJA

ŽIVJO, moji sneaker navdušenci! Ste pripravljeni, da se mi ta teden pridružite v novi blog zgodbi? Jaz sem Andreea Din, vaša gostiteljica za današnji blog. Mislim, da smo zadnje dve leti redno opazovali kako so se klasične superge, ena za drugo, preoblikovale in posodabljale, da bi prestale preizkušnjo časa. No, zvezda današnjega bloga ni nič drugačna, predstavljam Vam Nike AF1 Shadow RTL, Originals ikona opremljena z dih jemajočimi in zanimivimi vizualnimi elementi.

Letošnje leto nam je pustilo občutek, da je čas obstal, vendar s prehajanjem letnih časov, se počasi zavedamo, da temu ni tako in med tem, ko se zemlja počasi vrti, smo se znašli na začetku hladne sezone. Oblečeni smo v plasti in plasti oblačil. Ko ravno govorimo o  plasteh, se superge Nike AF1 Shadow RTL ravno prav vklopijo v to kategorijo s svojimi drznimi kontrasti in s prekrivanjem različnih usnjenih plasti. Superge imajo nekoliko večji gumijast podplat, ki skupaj z Air blazinico, zagotavlja udobje in stabilnost skozi ves dan. Prepleten zgornji del je sestavljen iz različnih klasičnih Nike oblik in simbolov. Izhajajoč iz osnovnega modela Air Force 1, Shadow RTL dodatno preoblikuje silhueto z več asimetrije in uporabe različnih materialov. Kar se zdi, kot že dobro znana oblika, je le-ta osvežena in stilirana s prekrivanjem različnih oblik, ki pa še vedno grobo sledijo osnovnim linijam. Kot bi nam Nike želel sporočiti: »Hej, imamo že najboljši videz, zdaj samo pretiravamo s plastenjem za maksimalni učinek«.

Kamorkoli pogledate, vas superge Nike AF1 Shadow RTL presenetijo s čudovito barvo, drugačno teksturo ali s spominom na stare čase. Na teh supergah vidimo vse, kar imamo radi pri Nike AF1, dvojna moč: dva Nike logotipa na peti – novi in stari; dva »Air« simbola, eden kjer ste pričakovali, da ga boste našli in še en izrezan iz gume in zakrpan na vrhu; dva »Swoosh« znaka, eden natisnjen v črni barvi in drugi delno zašit na vrhu prvega; dve »AF1« pisavi, ena natisnjena na usnju, druga pa vgravirana v zlato ploščico pri vezalkah. Užitek jih je gledati, saj se lepo zlivajo v eno celoto preko vseh različnih plasti.

Potopila sem se tudi v kul izbor oblačil, ki jih najdete v Buzz-u in sestavila popolno kombinacijo skupaj z  Nike AF1 Shadow RTL supergami. Vijolični Nike kapucar izstopa pod toplo črno jakno in skupaj s spodnjim delom trenirke sestavlja pravi »baggy« stil za urbano, hip-hop vibracijo. Ker so zaščitne maske zdaj pomemben del našega življenja, sem izbrala eno primerno za priložnost, ki preprosto sporoča »Sneakers Queen«.

Če vam je všeč današnja zgodba in moj stilski izbor, lahko najdete vse to in še več v Buzz-u. Kot vedno, bilo mi je v veselje in do naslednjič, vam želim vse najboljše!
 

Andreea Din

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki