preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick
03.11.2020.

IZ UDOBJA DO NOVIH PRILOŽNOSTI

Živjo vsem,

Prvič sem z vami Pero Martić, slovenski gamer, Youtuber, igralec in pevec. Četudi moje delo lahko nemoteno opravljam doma, je trenutna situacija vsem pokazala zobe. Ne glede na situacijo v kateri smo, pa vsak dan poiščite nekaj kar vas osrečuje. Morda bo ravno ta čas vaša odskočna deska za boljšo prihodnost. Torej, za trenutek pozabite na negativo in upam, da vam moj zapis popestri in polepša dan ter vas navduši nad izbranim must have outfitom, ki sem ga nosil na BUZZ snemanju.

Sem velik navdušenec nad Nike oblačili in obutvijo. Udoben, trendi in lahkoten hoodie v kombinaciji s hlačami, sta najboljša izbira za jesenski outfit. Še posebej zdaj, ko so kompleti trenirke postali vroč modni look.

Poleg norih oblek, sem na snemanju nosil najbolj udobne Nike Airmax 2090. Nisem verjel, da je superga, oziroma obuvalo na sploh, lahko tako udobno. Z vsakim korakom imaš občutek, da stopaš po oblakih. Poleg udobja in podpore, pa tudi izvrstno izgledajo. Izbral sem bele z detajli rdeče, rumene, črne in modre. Air max 2090 so na voljo tudi v drugih barvnih kombinacijah. Raznolikost barv se prilagaja vašemu okusu in sovpada s kakršnimkoli outfitom.

 

Zame in moje delo je udobje ključnega pomena. Da sem tudi pred kamero pravi jaz, se moram dobro počutiti in v izbranem outfitu se počutim več kot odlično. Sem človek, ki nikoli ne more biti pri miru. Vedno se mi nekaj dogaja in preizkušam nove stvari. Za nepredvidljive situacije, od sprehodov v naravi do norčij, ki jih snemam za svoj kanal, potrebujem superge, ki me tudi po celodnevni hoji ne pustijo na cedilu. Prisegam na Air max 2090.

Vse te hudo dobre artikle, ki sem jih nosil na snemanju, lahko kupite v trgovini BUZZ.

Upam, da vam je bil moj zapis všeč in da se znova slišimo kmalu. Želim vam čim bolj sproščeno jesen in veliko pozitivizma.

Odkrivajte nove priložnosti,

Pero Martić

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki