30/09 2020.
BLOGGER PICK

SANJSKA EKIPA ZA CELO ŽIVLJENJE

So »sanjska ekipa« za celo življenje. Spoznajte naše najnovejše člane najbolj kul šolske ekipe.

Poznate tisto deklico, ki pride v šolo pred vsemi, da se prepriča, da sedi med drugo in zadnjo vrsto in med svojimi odmori trenira s stožci, ki jih je našla v učiteljevi omarici. Ali pa fant, ki vedno zamuja, ga imajo vsi radi zaradi njegovih modrih oči in mu je zato odpuščeno za vse hudomušnosti. To so moji najboljši prijatelji in jaz sem Dušan, čeprav mi pravijo Ikan, študent, ki zaradi športnih obveznosti preživi malo več časa na nogometnem igrišču in malo manj časa v šoli. Radi rečemo, da smo vsi trije sanjska ekipa, čeprav v resnici nismo, ki je zaradi številnih športnih obveznosti pogosto skupaj.

Da, vsi smo popolnoma predani športu! Jana se ukvarja z ritmično gimnastiko in je trikratna državna prvakinja od leta 2016. Zmagala je na številnih mednarodnih turnirjih, med katerimi izstopajo turnirji v Novem Sadu, Sloveniji, na Madžarskem in v Bolgariji. V našem mestu Svilajnac je bila razglašena za športnico leta.

Uroš trenira nogomet in najuspešnejše obdobje njegove kariere je, ko je na stadionu Camp Nou igral za švicarski klub SC YF Juventus, s katerim se je pripravljal v Barceloni. Na šolskih tekmovanjih v okrožju je svojo ekipo vodil do številnih zmag.

Za nekaj ​​časa sem se moral ločiti od ekipe, da sem začel kariero v FC Čukarički, ki se je nadaljevala v FC Red Star. Moja generacija, 2002/2003, je pred kratkim zmagala v srbski kadetski ligi in lahko se pohvalimo z osvojenimi prvimi mesti na turnirjih v Rusiji, Italiji, Sloveniji in na Češkem. Te zmage so nam omogočile vstop v elitni rang kvalifikacij za ligo prvakov, ki je bil preložen zaradi situacije COVID-19.

Zaradi vseh vsakodnevnih opravil je TikTok postal naš način povezovanja. Med vikendi smo vsi trije skupaj in to so trenutki, ko z Urošem postaneva Janina dekleta, ki komaj čakata, da slišita in pripovedujeta o novih uspehih.

Ljudje, ki nas poznajo, nas imenujejo »sanjska ekipa«, ker smo si kljub temu, da nismo ves čas skupaj in ne hodimo v isto šolo, neverjetno blizu in se ne odrečemo tako osebnim kot tudi našim skupnim sanjam. Všeč so nam športi s katerimi se ukvarjamo, vendar imamo še vedno radi čas, ki ga preživimo v pogovoru, snemanju videoposnetkov TikTok in skupnem druženju. To so trenutki, ko nasmeh ne izgine z našim obrazov.

Sanjska ekipa

Vnesi komentar

Trenutno nema komentara

Podobni članki

20.
Oct.
2020.
BLOGGER PICK
Zdravo, Sem Remi in sem plesalec in koreograf. Vsi se lahko strinjamo, da je letošnje leto zelo nenavadno, zlasti za ljudi, kot sem jaz. Vse življenj...
14.
Oct.
2020.
BLOGGER PICK
Živjo vsi, jaz sem Antonia! Zelo sem vesela, da smo skupaj začeli ustvarjati zgodbo. Stara sem 19 let in moja ljubezen do glasbe je tisto, za kar živim. Ob...
07.
Oct.
2020.
BLOGGER PICK
Prva beseda, ki mi je padla na pamet, ko sem zagledala adidas ZX 2K Boost, je "sveže". Te superge so narejene tako, da polepšajo tudi najbol...
string(0) ""
string(0) ""