preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick
16.09.2020.

BREZHIBNO JE NJIHOVO DRUGO IME

Plešejo že celo svoje življenje in sicer več zvrsti plesa kot so disco, hip hop, sodobni balet, salsa, zumba, bachata,… Osvojile so že številne nagrade na državnih kot tudi mednarodnih plesnih tekmovanjih. Prav posebej so ponosne na prvo mesto, ki so ga osvojile na disco dance mednarodnem tekmovanju, leta 2019, v kategoriji male skupine, duo in solo. Članice ekipe so Lena Potparić, Staša Radivojević in Mina Đorđević – Lena in Mina sta stari 18 let, Staša pa šele 16. Vse tri prihajajo iz mesta Kragujevac, mesta v osrčju Šumadije. Ko jih srečate, takoj veste, da Flawless ni le ime njihove plesne skupine, temveč tudi vzdevek, ki jim popolnoma pristaja. 

Nekega dne, si želijo postati profesionalne plesalke. Nenehno se udeležujejo vseh plesnih delavnic in se stalno preizkušajo v novih zvrsteh plesa. Med poletjem mlajše otroke učijo plesa kot pomočnice koreografov. 

Lena se ves čas premika, vrti in razteguje ter ne more sedeti pri miru. Zaradi svoje neverjetne energije in karizme je najljubša v skupini. Je neustavljiva, še posebej, če sliši glasbene ritme, ki jih ima rada, pa tudi, ko je kamera usmerjena vanjo. 

Staša je najmlajša članica skupine in nekoliko sramežljiva, dokler ne pride na plesišče. Najraje ima sodobni balet in dovolj je, da ima malo prostora, da se zgodi prava čarovnija. V teh trenutkih postane še bolj graciozen labod, ki vas pusti brez sape. 

Mina je deklica z dolgimi črnimi lasmi in skrivnostnimi očmi, ki se spremenijo v trenutku, ko začne plesati. Na plesišču je v plamenih in "neustavljiva sila". Njena nekoliko opazna sramežljivost pa takrat popolnoma izgine. 

Vse tri hodijo v srednjo šolo in so odlične dijakinje. So vsestranske, zato se lahko pohvalijo tudi z odličnimi rezultati na literarnih in jezikovnih tekmovanjih. Kljub temu njihova resnična ljubezen ples, to pa lahko preverite tudi v videu. 

Naj gre za hip hop, disco ples ali balet - Lena, Staša in Mina v celoti uživajo v vsaki svoji potezi. Za njih je ples čustvo, ljubezen, navdih in neskončen vir energije. Navdušeni smo bili nad njihovim neposrednim pristopom, njihovim odnosom, pozitivno energijo, ki jo širijo in dejstvom, da se ne utrudijo - vedno so pripravljene še enkrat ponoviti novo naučen gib ali celotno koreografijo. 

Resnično so najbolj kul šolska ekipa in brezhibno je njihovo srednje ime.

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki