preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick
26.08.2020.

ZGODBA O »BROTHERS CREW«

Predstavniki skupine niso krvni bratje… vendar jih njihova strast do plesa povezuje in združuje kot pravo družino. Leta 2012 je Piticu (član skupine Simplu) napisal svojo prvo stran zgodbe »Brothers Crew«, ki je bila zasnovana za nadaljevanje njegove strasti do plesa z motom: "Health through Dancing" (Zdravje skozi ples).

Skozi čas je posadka doživela več sprememb, na koncu pa so s podporo družin in njihovih koreografov obstali ti, ki so prepričljivo sledili prepričanju plesnega studia Piticu - "Only The Strong Survive" (Samo močni preživijo):

Cristian (Chips) (15 let) - ima 7 let plesnih izkušenj; čeprav šele tri leta pleše v tej posadki, ga kolegi že vidijo kot vodjo skupine, zaradi dejstva, da je zelo odločen in izjemno priden.

Andreea (16 let) - S plesom se je začela ukvarjati pri 8 letih. Del te posadke je že od začetka svoje plesne kariere, vsak dan izkazuje izjemno zavzetost in pripadnost skupini.

Ryan (11 let) - V tej čudoviti družini pleše že 5 let in je eden najbolj energičnih članov skupine.

Miruna (15 let) - na plesni oder je prvič stopila pred 6 leti; del Brothers crew je že približno 4 leta in postala je tista, ki vzdržuje pozitivne in sveže vibracije v skupini.

Patrick (16 let) – s plesom se je začel ukvarjati pri 7 letih; tej fantastični plesni posadki pa se je pridružil pred 6 leti. Ime veliko talenta, kar mu omogoča, da svoje odlične plesne gibe kombinira s svojimi akrobatskimi sposobnostmi.

Ariana (Ari) (14 let) - pleše že od 11. leta; pred tem se je ukvarjala z ritmično gimnastiko. Je najnovejša članica posadke in je že dve leti v družini Brothers Crew. Odlično se je integrirala, ker je ambiciozna in je zelo prepričana v svoje sposobnosti.

Moški, ki je v njih najbolj verjel, Piticu, je v njih sprožil ljubezen do plesa. Hkrati je bil njihov učitelj, prijatelj in starš. Ples je postal stvar, ki je spremenila njihovo celotno dojemanje življenja. Ogromno je prispeval k razvoju njihove samozavesti. Splošno prepričanje, da skupaj lahko uspejo in dosegajo cilje, če v svoji ekipi negujejo zadovoljstvo skupnega sodelovanja, disciplino, resnost, ambicioznost, lojalnost, spoštovanje med člani in trenerji, strpnost, potrpežljivost, odgovornost in veliko poželenja po življenju. Z drugimi besedami, moraš imeti timski duh!

Če menite, da potrebujete samo talent za doseganje uspešnosti v plesu, Brothers Crew v en glas odgovorijo, da je njihova skrivnost zagotovo vztrajnost in veliko dela. Ja, vsak dan plešejo in ples dojemajo kot športno umetnost.

Z veseljem se spominjajo vseh smešnih trenutkov, ki so jih doživeli med tekmovanji in treningi in zdaj točno vedo, kako premagati ovire z nasmehom na obrazu. Mimogrede, ali veste, kaj počne bboy, če zgreši pristanek po skoku? Zamahne z nogami kot hrošč, da bi bilo videti kot del njegove koreografije  ... ali če ga kdo od kolegov spusti? Začne se plaziti po tleh, da se zdi, da je bilo to tudi prvotno namenjeno. Brothers Crew vedno sledijo splošnemu pravilu: Karkoli se zgodi, imejte svoj slog in ne obupajte! Improvizirajte do konca plesa!

Brothers Crew ima svoj recept za uspeh in znajo izraziti svoja čustva ter jih prenašati skozi ples. Sodelovali so v številnih oddajah in TV oddajah, plesali so v video spotih znanih romunskih umetnikov in ponosni so, da so na neštetih letnih tekmovanjih dosegli neverjetne rezultate.

So prvaki Velike nagrade mladega umetnika, hkrati pa so osvojili posebno nagrado za najboljšo skupino. Na plesnem festivalu v Bukarešti so osvojili 1. mesto in se s tem uvrstili na "Dance World Cup" - svetovno prvenstvo v Kanadi. Poleg tega so sodelovali tudi v tekmovanja DanceStar Romunija in se uvrstili na “DanceStar svetovno finale” na Hrvaškem.

Njihov največji uspeh je na najprestižnejše plesno tekmovanje na svetu dve leti zapored: "World Hip Hop Dance Championship", ki se vsako leto odvija v ZDA. Leta 2018 so bili na odru Hip Hop International, v SUA - Phoenix v Arizoni in so v fazi predtekmovanja uspeli zastopati Romunijo v kategoriji Varsity. Priložnost, da se znajdejo na odru HHI, je največ prispevala k njihovemu razvoju plesalcev in je zagotovo najvišja ročica, ki jo je Brothers Crew dosegli do zdaj.

Energija treninga, adrenalin, ki ga je moč občutiti na tekmovalnih odrih, medsebojna podpora in želja po razvijanju, navdih, ki ga dajeta urbana kultura in plesna raznolikost, zlasti hip hop in ulični ples ter bližnja medsebojna povezanost… vse to jim pomaga najti vsakodnevno motivacijo za nadaljevanje skupnih sanj - življenja v plesnih korakih in postati z dneva v dan boljši. Njihov adut je, da nikoli ne obupajo! Borijo se do konca! Kot bratje.

Brothers Crew

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki