preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick
21.07.2020.

Puma RS-X Puzzle združuje

Hej, ljudje,

Spet sva z vami - Remi in Akasha in komaj sva čakala, da z vami ponovno deliva najin blog. Uradno je poletje že tukaj in oba sva se veselila, da se bova po dolgem premoru srečala v živo. Remi je pomlad preživel ob ustvarjanju plesnih koreografij, Akasha pa je svoj čas namenila ustvarjanju odličnih novih glasbenih list, ki čakajo, da jih slišimo.

Razlog, da sva se dobila, je Puma RS-X Puzzle. Ta model lahko najdete v različnih barvah, vendar se je izkazalo, da sva oba najbolj vzljubila belo.

Enak okus v supergah, ni najin edini skupni imenovalec. Najino življenje je posvečeno glasbi - plesalec in DJ. Ne samo, da nama je to skupno, velikokrat sva se znašla v situacijah, ko je eden izmed naju izbral glasbo, drugi pa nanjo zaplesal.

Prav tako posvečava veliko pozornosti na to, kaj nosiva, kako se predstavljava zunanjemu svetu ter kakšen prvi vtis ustvarjava. Verjetno je tudi to razlog, da sva oba navdušena nad belimi RS-X Puzzle.

Ko jih Remi pogleda, zagleda dizajn valovitih črt, Akasha pa se na prvi pogled zaljubi v malce bolj masivno obliko in sive elemente, zaradi katerih čevelj izstopa na polici. Prav zaradi oblike je superga dobila ime - X za »eXaggerated«. Oba se strinjava, da RS-X Puzzle izstopa zaradi podrobnosti iz različnih materialov in tekstur - usnja, semiša, mrežice - kot prava sestavljanka.

In zdi se, da se vsakemu od nas model na nogo prilega kot košček sestavljanke. Enobarvna estetika, ki smo jo izbrali za fotografiranje, je ustrezala naši najljubši poletni izbiri superg. Čeprav je letošnje poletje nekoliko specifično, se nekatere stvari nikoli ne spremenijo. Ena od njih - imeti nove super bele superge.

In čeprav je bil model originalno tekaški čevelj v 80. letih, je zdaj prava ulična klasika. Za Akasho je RS-X Puzzle s širokimi hlačami in vrečastimi kombinezoni super kombinacija, hkrati pa bodo odlične v kombinaciji s poletno oblekico.

Najboljša stvar pri belih supergah je, da se zdi, kot da so ustvarjene, da jih nosimo poleti in čakajo, da se v prijetnem toplem večeru odpravite na sprehod s prijatelji. Model najdete v trgovinah Buzz in na spletu.

Izstopajte z ustvarjalnostjo,

Remi in Akasha

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki