preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick
08.07.2020.

WHEN THE SUN IS UP ADILLETES ARE MUST

Ahhh poletje.

Človek preprosto ponovno zaživi, ​​ko pride poletni čas. Po mračnih in depresivnih dneh je končno prišla meni najljubša sezona. Zdi se mi, da vsako poletje spremenim svoj stil oblačenja. Kar je težava, ker vsakokrat, ko iščem nove kose oblačil, vem, da mi naslednje poletje verjetno ne bodo več všeč. Zato vedno poskrbim, da so superge, ki jih kupim (in so na koncu tudi vedno najlepši del mojega outfita), preproste, klasične in da jih lahko nosim tudi naslednje leto.

Adidas, kot ena izmed mojih najljubših blagovnih znamk, je v svetu športnega in urbanega stila predstavil številne superge, ki jih obožujem in jih veliko nosim, ne glede na priložnost in letni čas. Ampak to poletje menjam svoje najljubše superge za čisto novo ljubezen - adidas adilette.

Udobni in trendi, adidas natikači so hit letošnjega poletja! Ključnega pomena je udobje, zagotovo pa so me prepričali tudi zaradi njihovega izgleda. BUZZ ima v tej sezoni različne modele natikačev, moja odločitev za to sezono pa so definitivno adilette. Pomembno je tudi, da ti natikači zdržijo leta. Udobni, lahki in enostavni za kombiniranje, dobra izbira za outfit, ki bi ga nosili po mestu in na počitnicah.

Tokrat sem jih kombinirala z must have kosom sezone – adidas kolesarskimi kratkimi hlačami, ki gredo skupaj fenomenalno.

Do naslednjega branja ostanite zdravi in ​​nasmejani.

Hana

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki