preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick
23.06.2020.

ČAS ZA REAKCIJO

Pozdravljeni moji fantje in dekleta! Nedavno nazaj pridobljena svoboda gibanja ima zdaj drugačen priokus, kajne? Te dni se mi zdi, da uživam v vseh majhnih in nezanimivih stvareh, ki sem se jim prej izogibal. Lepo je videti košček življenja, ki se vije po naših najljubših mestih, še posebej po tistih čudnih tednih gluhe tišine. Mislim, da smo se vsi naučili stoicizma in smo zdaj malce bolj hvaležni in lahkotni.
Ker se stvari začnejo vračati v staro rutino, bom danes z vami delil nekaj o supergah, ki so super za vroče in športne dni in prihajajo z novo sezono - Nike React Element 55 SE.



Navdihnjene s strani tekaške dediščine, kot je Nike Internationalist, je Nike React Element 55 SE lahka in udobna superga, zasnovana za nas, mestne tekače, ulične navdušence in oportuniste. Silhueta z Nike React tehnologijo, ki omogoča udobje, ne glede na to, ali ste se odpravili na sprehod, tek ali samo na kavo. Zasnovo dopolnjujejo odsevni trakovi za večjo vidljivost pri slabši svetlobi. Sam sem navdušenec nad Jordanijo in moram omeniti odtis safarija, ki je prisoten na hrbtenici pete in usnjenih očesih, kar daje celotnemu dizajnu pridih kul uličnega outfita. Zgornji del iz tekstila skupaj z vrvnimi vezalkami zagotavlja trdno prileganje, tako da ne boste čutili razlike med hojo, tekom ali sprintanjem.



Nike React Element 55 SE je na voljo v različnih barvnih kombinacijah. Čudovito kolekcijo, ki bo ustrezala vsem okusom, lahko najdete na spletu in v trgovinah Buzz, kjer sem našel tudi kul, klasično črno majico z močnim sporočilom: "Most definitely, it”.



V veselje mi je bilo vzpostaviti stik z vami, skupino ljubiteljev superg. Vsem želim dobro zdravje in sončne dni.


Vse lepo!
El Nino

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki