preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick
17.06.2020.

BREZ OKVIRJA Z NOVIMI ADIDAS SUPERGAMI


Živjo ljudje! Skozi prejšnje zgodbe sem imela priložnost preizkusiti in napisati nekaj o svojih najljubših supergah. Današnja izbira pa je popolnoma rezervirana za adidas!

Za nepredvidljivo deževno vreme v toplih dneh sem izbrala majico iz kolekcije adidas Lace. Ta domiselna majica adidas se zgleduje po ulicah Kopenhagna, vidne črte adidas Originals pa izstopajo in predstavljajo prepoznavno blagovno znamko!

Osvežujoči detajli čipk, prepleteni s tremi stranskimi črtami, dajejo tej kombinaciji majic in puloverja ženske vibracije, logotip Trefoil, rebrast ovratnik in spodnji del pa športne.

Videz se popolnoma prilega mojim novim adidas EQT Gazelle, ki so nov hibrid na trgu superg, najdete pa jih lahko tudi v črni različici!

 


POVRATEK FAVORITOV IZ KONCA 90ih

EQT Gazelle silhueta temelji na enem najbolj znanih tekaških copat adidas, 1999. Ta izboljšani model superge združuje arhivsko zasnovo z modernimi detajli. Prevleke iz mrežnega in tekstilnega usnja imajo avtentičen videz iz 90-ih in zgodnjih 00-ih.

Njihov podplat nudi celodnevno udobje in enostavno gibanje. Ta model superge je trenutno moj najljubši model adidas, ker so izjemno lahki, a obenem čedni in sledijo najnovejšim modnim trendom.

Lahko jih kombiniramo z vsemi barvami in outfiti. Prepričana sem, da je odlična kombinacija tudi s poletnimi oblekami, saj so »masivne« superge še vedno velik modni hit leta 2020!

So moja izbira številka 1! Katere pa so tvoje najljubše? =)



Poiščite adidas čipkast pulover v vseh trgovinah Buzz ali jih naročite na spletu!

Bodite sveži in zunaj okvirjev,
Iva

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki