preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick
06.05.2020.

USTVARITE SVOJ KOLAŽ SUPERG

Ponovno sem tukaj z novo zgodbo, novimi najljubšimi supergami, vendar v nekoliko drugačnem vzdušju in okolju. Če ste zadnji mesec in pol preživeli v karanteni, kot jaz, to pomeni le, da imate nove rutine in ste vajeni novega življenjskega ritma.

Pandemija je spremenila potek našega življenja in nas prisilila, da se za nekaj časa ustavimo in se poglobimo vase, ne glede na to, ali smo si tega želeli ali ne. Kot nekdo, ki že leta dela od doma, prehod zame ni bil težaven, me je pa motiviral, da se za svoje cilje še bolj potrudim. Dalo mi je priložnost, da bolj poslušam sebe in utišam vse druge stvari, ki so me pred tem omejevale.

 



Verjamem, da smo se med izolacijo vsi naučili novih kuharskih spretnosti ali se vrnili k najljubši knjigi, ki je nismo končali zaradi pomanjkanja časa, ali (tako kot jaz) smo začeli ustvarjati nove trendi outfite, ki jih bomo nosili po karanteni. Seveda pa moramo upoštevati previdnostne ukrepe še dolgo po koncu karantene, da lahko zaščitimo sebe in druge.

Čeprav se počasi vračamo k običajnemu načinu življenja, menim, da je treba dobre navade vključiti v vsakodnevno rutino, ne glede na to, ali obstaja svetovna pandemija ali ne.

Dobra knjiga, samo-izboljšave in dobre superge nikoli ne gredo iz mode!

 



Ko govorim o dobrih supergah, moram priznati, da so me Adidas Ozweego navdihnile za kreiranje lastnih modnih #ostanidoma outfitov, pa tudi, da sem naredila kolaž s predlogi, kaj naj oblečem meseca maja. Prvi model te superge izvira iz leta 1996. Všeč mi je kombinacija nadgradnje starejših modelov superg z novo zgodbo in izboljšanim dizajnom.

 



Res so noro udobni za nošenje in jih komaj čutite, ko hodite. Tako udobni, da sem za trenutek pozabila, da sem jih obula, misleč, da pravzaprav nosim hišne copate. Resnično verjamem, da vam bodo moji outfiti v kombinacji z Adidas Ozwego, ki sem jih izbrala, všeč. Tudi sami delite svoj #ostanidoma outfit in označite @buzzsneakerstation.
Če želite biti ponosni lastnik te retro superge, obiščite spletno trgovino Buzz in naročite svoj par!

Do naslednje zgodbe,
Dživ

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki