preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick
08.04.2020.

Najdimo »New Balance« (novo ravnovesje) v svojem življenju

Hej super ljudje, tukaj Akasha!


Kot nekateri izmed vas morda že veste, sem del ekipe Buzz, danes pa bom predstavila najnovejši model New Balance W 997S in z vami delil tudi stvari, ki vsak dan vplivajo na moje ravnovesje.
Živimo v zelo čudnem obdobju in se srečujemo z veliko izzivi. Zadnji mesec sem tudi sama doma, zato moram svoje delo ustrezno uskladiti s situacijo, v kateri smo.



Nestrpno čakam trenutek, ko bomo vsi ponovno odšli ven, hodili po parku, nosili nova oblačila in superge, se udeležili zabave in se srečali z dragimi prijatelji.
Navdušena postanem vsakič, ko pomislim na različne obleke, ki jih bom nosila vsak dan. Obstaja pa element, ki je moja stalnica - New Balance W 997S.



To je eden najbolj udobnih čevljev, kar sem jih kdaj nosila. W 997S prinaša retro vibe, toda preprost dizajn je tisto, kar me je najbolj pritegnilo. Svetlo sivi toni in roza logotip »N«, so odlična kombinacija za pomlad, ki jo vsi čakamo.
Toda če na to obdobje gledamo z drugega zornega kota - to je čas, da naredimo vse stvari, ki smo jih preložili in zanje nismo imeli časa. Na primer, sama kupim veliko knjig in jih rada prebiram vsakič, ko imam nekaj prostih minut, še vedno pa je veliko takih, ki ostanejo na polici zelo dolgo. Sem tudi DJ, kar pomeni, da moram slediti trendom in preposlušati veliko glasbe. Ključni vidik mojega dela je dobra, premišljena konceptualna izbira - za to pa potrebuješ čas, moraš posodobiti sezname predvajanja in izbrati pravo glasbo, skladbo in pesmi.
In zdaj, kot pravijo ljudje, imam ves čas na svetu, da se potopim v vsak album od začetka do konca.


Moj dan se začne zgodaj s skodelico kave in delovnim tempom doma v udobnih oblačilih. Nisem ena izmed tistih, ki ves dan nosijo pižamo.
Zahvaljujoč Buzzu imam super udobne New Balance, ki se še vedno niso dotaknile ulic in jih trenutno nosim samo doma. Ali ne počnete enako, ko dobite nov par? 


Vem, da obstaja veliko stvari, ki jih trenutno pogrešamo, vendar imamo priložnost, da spremenimo način dela, razvijemo nove ideje, osnujemo želje. Imamo tudi družbene medije, da nas še vedno povezujejo z ljudmi, ki jih imamo radi. Torej, izkoristimo ta čas in investirajmo vase.
To je novo ravnovesje, ki nas bo izzvalo, da bomo postali boljši in izkoristili prosti čas v domačem udobju.


Ostani zdrav!
Akaša

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki