preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick
01.04.2020.

OSTANI DOMA IN OBUJ SVOJE NAJLJUBŠE AIR MAX SUPERGE

Živijo,

Ta blog pišem iz varnega doma, v katerem sem že nekaj časa, kot večina. Zato je pomembno, da ostanemo čim bolj pozitivni. Vsakodnevne dejavnosti bi gotovo pomagale. Poiščite rutino, hobije, vadbo…. :) Pravi čas je, da očistite tekaške copate, pospravite tisto s čimer že dlje odlašate, ali zložite obleke v svoji omari.

Pravkar sem dobila in povečala svojo kolekcijo superg z novim modelom Nike Air Max 720 v škrlatno-roza barvni kombinaciji.

Navdih za podrobnosti na vrhu superge izhaja iz ideje ovoja mehurčka, ki hkrati dodaja globino in teksturo videzu tega modela. Barve črpajo navdih iz naravnega sveta in prispevajo k futurističnemu videzu superge.


V prostem času, ko pospravljam garderobo, rada preizkušam nove superge Air Max z različnimi kombinacijami oblačil. Lahko vam povem, da sem navdušena nad popolnostjo izgleda, ki jo prinašajo morda na prvi pogled nezdružljivi kosi. Ko mi bodo razmere dopuščale, se bom v njih sprehodila po mestu. ”

Kar lahko rečem je, da je to najbolj udoben model, ki ga imam. Če mi ne verjamete, jih preizkusite sami! Trenutno so naše fizične trgovine zaprte, lahko pa jih vedno naročite preko spleta.

Bodite sveži in ostanite na varnem✌ najpomembnejše #ostanidoma


Iva

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki