preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick
19.02.2020.

POTOVANJE V PRIHODNOST Z NOVIMI PUMA SUPERGAMI

Pozdravljeni vsi skupaj!

Smo v prehodnem obdobju, ko se zima počasi bliža h koncu in nestrpno čakamo pomlad. Čeprav so pred nami mračni, sivi in deževni dnevi, se v BUZZu veselimo!

Ena izmed rešitev kako izboljšati svoje počutje, so definitivno nove superge. Vsaj pri meni to vedno deluje in danes sem obkrožen s PUMA Future Rider Ride On.

Prebudila se je nostalgija in vrnili smo se v leto 1980, ko se je resna dirka s proge preselila na ulico in je bil lansiran legendarni tekaški čevelj Fast Rider. Skoraj 40 let kasneje je Puma še vedno močna in boljša kot kdaj koli prej z ikonično-retro Future Rider Ride On. Nova generacija casual-cool stila, živih barv s hit neonsko zeleno, drznim igrivim materialom še naprej oddaja vibracije 80-ih. Zgornji del superge je iz lahkotnega in gladkega najlona, zelo vpadljiv podplat pa je izdelan iz rdeče gume, materiala, ki ga je zelo enostavno vzdrževati.

Gledano z vidika plesalca so izpolnjena vsa merila super plesnih superg; udobje, teža in estetika. Oglejte si slike, kako so se spopadle z gravitacijo, nato pa hitro skočite do virtualnih in fizičnih polic BUZZ po regiji, kjer vas čaka Puma.

Do naslednjič!

Don Kiki

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki