06/02 2020.
BLOGGER PICK

ZBLIŽAJTE SE Z NIKE ZOOM 2K

Ne glede na to, kaj pravijo drugi, nekaj kar ne gre nikoli iz stila je unikatnost. Na primer, sama sem vedno na lovu za novimi supergami in mi je vseeno, kaj si bodo drugi mislili o njih. Ljubim svoj stil in zelo sem bila navdušena nad dejstvom da je Nike predstavil nov model Nike Zoom. Za Nike navdušence in nostalgične oboževalce konca 90tih, je ta model popoln zadetek!

V treh različnih barvah, nas je Nike opomnil na unikatno obdobje predstavljeno s supergami nenavadnega in unikatnega izgleda.

Kombinacija usnja, gume in najlona z Zoom srebrnim logom na peti in značilo prednjo vezavo, dajo prav tej supergi nov in edinstven izgled. Čeprav gre za »chunky« model, lahko vseeno zaznamo pridih prefinjenosti.

Dodatek k vsemu je debelejši podplat, ki zagotvlja veliko udobja, kar je zame eden izmed ključnih elementov pri izbiri obutve.

Nike Zoom 2K – udobne in drugačne, so popolna izbira za vse punce, ki si želijo biti v trendu in slediti modnim smernicam, ki jih navdihuje čas, ko je bil rojen ulični stil in so ga vzljubili vsi, ki uporabljajo modo kot način izražanja sebe in svoje kreativnosti.

 

Bodite kreativni. Bodite hitri. Bodite vi.

Hana

Vnesi komentar

Trenutno nema komentara

Podobni članki

01.
Jul.
2020.
BLOGGER PICK
Živjo! Pogrešala sem vas. Navdušena sem, da z vami lahko delim fotorafiranje z najbolj kul natikači na trgu ta trenutek. Sem največja ljubitelj...
23.
Jun.
2020.
BLOGGER PICK
Pozdravljeni moji fantje in dekleta! Nedavno nazaj pridobljena svoboda gibanja ima zdaj drugačen priokus, kajne? Te dni se mi zdi, da uživam v vseh majhnih i...
17.
Jun.
2020.
BLOGGER PICK
Živjo ljudje! Skozi prejšnje zgodbe sem imela priložnost preizkusiti in napisati nekaj o svojih najljubših supergah. Današnja izbira pa...
string(0) ""
string(0) ""