preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick
15.01.2020.

Napoved: sončno z možnostjo groma

Smo v času novoletnih zaobljub in jaz sem prišel zgodaj, da bi se lotil naloge. Preteklih nekaj tednov je bilo zabavnih, saj smo čas lahko preživeli z družino in prijatelji ter si nabrali kar nekaj okusnih spominov. Zdaj pa smo na začetku lepega, svobodnega, navdihujočega in ustvarjalnega leta 2020. Izkoristimo ga in začnimo delati našim ciljem v prid.

Danes sem z vami, da bi delil svoje misli o tekaških DNK supergah – nadgrajeni obliki Puma Thunder Fashion 2.0, ki sedaj vladajo ulicam. Raznolikost teh superg me preseneča, saj sem med naborom barvnih kombinacij, ki jih ponuja Buzz Sneaker Station, našel kombinacijo za prav vsako priložnost. Izmed vseh pa me je najbolj prevzela rdeče-črna kombinacija. Velik kontrast pritegne pozornost in jo tudi ohrani, pri tem pa počasi razkriva organski dizajn in mešanico različnih materialov in tekstur. Futuristična silhueta izgleda dinamično, saj je vsak del čevlja oblikovan v naprej nagnjen položaj.

Glede na splošno čokat videz so zelo lahki, za kar je zaslužen tanek vmesni podplat. Navdih za čevlje je bilo sodelovanje Puma x Alexander McQueen, zato Puma Thunder Fashion 2.0 superge sodijo na modne piste, hkrati pa zahvlajujoč IMEVA bazi nudijo prvovrstno blaženje in oporo. Čevelj dopolni še logotip pume na jeziku in s tem ustvari čudovit slog dolgoletnega velikana superg. Prepričan sem, da jih bom hranil blizu vhodnih vrat in z njimi soustvaril številne spomine za letopis leta 2020.

Če se odločite, da Puma Thunder Fashion 2.0 ustrezajo vašemu slogu, jih lahko najdete v Buzz Sneaker Station trgovinah in na spletu. Veseli me, da smo se zopet srečali v novem Buzz Crew blogu. Želim vam, da vas dobra energija spremlja, dokler ne dosežete svojih ciljev.

 

Ostanite ustvarjalni!

Ciprian Ciulei

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki