preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick
20.11.2019.

Spet je ta vesel, ledeno mrzel čas!

Fantje in dekleta, prihaja! Joj, lahko že čutim piskajoč mrzel veter, kako prevzema naše čudovito mesto. Nikakor pa mu ne bom dopustil, da me upočasni. Odločen sem, da bo moja mobilnost to zimo enaka kot vse leto in udobje prav tako ni nekaj, kar bi bil pripravljen izgubiti. S tem v mislih se sprehodim v trgovino Buzz Sneakers, kjer mi moji prijatelji pokažejo Nike Rhyodomo. Namen jih imam uporabiti kot prvo linijo obrambe proti mrazu.

Obujem jih in grem na pot, da se čevlji spoznajo s terenom, natrpanimi ulicami Bukarešte. Všeč mi je občutek, saj je čevelj oprijet na vseh pomembnih mestih in dovolj kompakten, da se lahko spopade s težkimi razmerami. Vojaško zeleno in tehnološko zasnovano ogrodje vdihneta čevlju Nike Rhyodomo robusten videz, hkrati pa zagotavljata enako udobje in fleksibilnost kot usnjen čevelj. Med hojo proti tramvaj postaji me zamoti živahen kužek in pomotoma stopim v lužo. Za trenutek otrpnem, potem pa opazim, kako voda odteka po usnju in ob tem ne pušča niti najmanjše sledi. Izkaže se, da je Nike usnje obdal z vodoodpornim slojem, ki vodi preprečuje močenje čevlja. To mi je všeč! Čevelj hitro obrišem s papirnato brisačo in blag sijaj se zopet pojavi. Zdaj pa smo pripravljeni, da posnamemo nekaj fotografij. Tu je ena izmed njih:

Zame je pomembno, da sem vedno blizu akcije, zaradi česar se moram veliko premikati. To je del poti, ki sem jo izbral in vesel sem, da sem obkrožen s tem umetniškim vznemirjenjem. Da vse to opravim, pa potrebujem pravo opremo. Nekaj, kar me bo grelo zunaj, bo brezšivno znotraj in športno po potrebi, zato supergam Nike Rhyodomo zaupam, da bojo izpolnjevale moje zahteve. Veste, da sem velik ljubitelj Nike čevljev, saj sem v njihovih supergah tako rekoč odraščal in vsak nov par je izpolnjeval vse obljube. Tudi tokrat sem prepričan, da sem se prav odločil.

Zdaj pa je čas, da zaključim in se vam ob tem zahvaljujem, da ste bili danes z mano. Če si želite svojega para Nike Rhyodomo superg, le pobrskajte po spletni Buzz Sneakers trgovini ali jih obiščite v živo.

Nasvidenje do naslednjič!

El Nino

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki