02/11 2019.
BLOGGER PICK

BODI EDEN IN EDINI. BODI CHAMPION

Kdo je eden in edini? Tisti, ki je vedno zvest samemu sebi, ne glede na okoliščine, ne glede na to, kaj “in” ali kaj je “out”! Pogum je, kot pravijo, vrlina, in v tej jesenski sezoni vas vabimo, da ga "zbudite" in ga vključite v svoje vsakdanje obleke. Pravi zaveznik v tem prizadevanju bo nova kolekcija Champion, ki je že na voljo v naših trgovinah.

Zakaj lahko rečemo, da je edinstvena? Da, napolnjeni so z retro kroji - vrečaste jopice s kapuco z daljšimi ali krajšimi kroji, ki nas vračajo v 90a in ulična moda tega desetletja najde pot do naših omar. Vključuje tudi ženstvene koščke, kot so krila, ki sledijo telesu. Kar pa je v tej kolekciji Champion jeseni opazno, so podrobnosti, ki sledijo trenutnim modnim trendom, a tudi izstopajo.

Jesen je odličen čas za kombiniranje z jeansom pa naj bo to klasičen modri, širok in vrečast ali pa jeans jakna ali krilo.

Nova Champion kolekcija prinaša veliko zanimivih kombinacij, ki se prav tako lepo vklapljajo a kolekcijo superg, ki jih najdete tukaj.

Naj bo vaš ulični slog to jesen najboljša stran vaše osebnosti, drznost, ki bo vaš podpis kamor koli greste. Ne skrbite, nikoli ne morete pretiravati, saj ni meja, ko vas obvlada manija Champion. Obstajajo garderobne kombinacije, ki vključujejo bolj ali manj kose Champion in z njimi so možnosti za napake minimalne.

Izzivamo te da bodi to jesen eden in edini Champion in si oglej novo kolekcijo v trgovinah in na spletu.

Tvoja Buzz ekipa

Vnesi komentar

Trenutno nema komentara

Podobni članki

08.
Jul.
2020.
BLOGGER PICK
Ahhh poletje. Človek preprosto ponovno zaživi, ​​ko pride poletni čas. Po mračnih in depresivnih dneh je končno prišla meni najljubša sezona. ...
01.
Jul.
2020.
BLOGGER PICK
Živjo! Pogrešala sem vas. Navdušena sem, da z vami lahko delim fotorafiranje z najbolj kul natikači na trgu ta trenutek. Sem največja ljubitelj...
23.
Jun.
2020.
BLOGGER PICK
Pozdravljeni moji fantje in dekleta! Nedavno nazaj pridobljena svoboda gibanja ima zdaj drugačen priokus, kajne? Te dni se mi zdi, da uživam v vseh majhnih i...
string(0) ""
string(0) ""