30/10 2019.
BLOGGER PICK

PRIHODNOST JE TUKAJ Z NIKE AIR VAPORMAX 2019

Živjo, spet sem tukaj z novim blogom :)

Zadnjih nekaj mesecev sem pod velikim stresom, saj nastopam skoraj brez predaha, obiskujem nove kraje, ljudem dajem priložnosti, da spoznajo mojo glasbo in spotoma še pridobivam nove oboževalce. Seveda se ne hvalim, le poročal bi vam rad o svojem napredku. Tudi vi poznate koga, ki je v zadnjem času napredoval v karieri? Superge NIKE AIR VAPORMAX 2019 SE se vračajo, tokrat v popolnoma novih barvnih kombinacijah.

Nike me je znova navdušil s tem futurističnim modelom. Estetsko je brezhiben kot njegovi predhodniki, a barva je tista, ki me je tokrat kupila. Kombinacija petih ali šestih odtenkov z elegantnim prosojnim podplatom omogoča, da lahko čevlje kombiniramo s skoraj vsemi kosi oblačil. Zgornji del čevlja je narejen iz trdnejših materialov, kar čevelj naredi bolj vzdržljiv,  stopalu pa nudi fleksibilnost in podporo. Vapor Max tehnologija na trgu superg nima nobene konkurence. Nike Air Vapormax 2019 SE lahko zlahka postanejo vaš najljubši par superg, saj so prava kombinacija udobja in stila. Ta model se poda meni in mojemu slogu do te mere, da navdih za nove melodije pride sam od sebe.

Če ste namenjeni na sprehod ali na večerno druženje in niste prepričani s čim kombinirati svoj videz, vam lahko zagotovim, da bodo VaporMax drzna izbira, ki bo izstopala v množici. Verjamite mi, umetniki, katerih oboževalci jih imajo za vzornike, morajo izstopati, biti drugačni in dvakrat premisliti o takšnih stvareh. In Nike nam je vse skupaj zelo olajšal. Dobro opravljeno!

Vekac

Vnesi komentar

Podobni članki

20.
Nov.
2019.
BLOGGER PICK
Fantje in dekleta, prihaja! Joj, lahko že čutim piskajoč mrzel veter, kako prevzema naše čudovito mesto. Nikakor pa mu ne bom dopustil, da me upočasni...
02.
Nov.
2019.
BLOGGER PICK
Ko so mestni elementi dodani retro garderobnim kosom, nastane "edinstvena" kolekcija, ki jo podpisuje blagovna znamka Champion.
23.
Oct.
2019.
BLOGGER PICK
Nike Air Max 270 React so dokaz, da med udobjem, resnično umetnostjo in stilom ni potrebno imeti razmika.
string(0) ""
string(0) ""