18/09 2019.
BLOGGER PICK

DANCE IN LIFE WITH ADIDAS SAMBA ROSE

Živjo družba, v tem blogu bom predstavila moj nov najljubši par superg, popolne, “cool”, simpatične in trendovske adidas Samba Rose. Pisala bom o njihovi zelo zanimivi zgodovini in najbolj pomembni stvari, kako jih kombinirati.

Samba Rose so bile narejene po navdihu adidas OG Samba, ki so bile prvič predstavljene leta 1950. Adidas Samba Rose za ženske so drzne in predstavljajo sodobni prevzem klasične superge. Samba Rose je zamenjala OG-jeve tradicionalne materiale za mehko usnje, ikonični sprednji semiš del superge pa sedaj predstavljajo cik-cak šivi.

Celo nekaj zvezdnikov je bilo opaženih v njih, med njimi tudi Rihanna, Justin Timberlake, Kristen Stewart, Ellen DeGeneres in Freddie Mercury. Ima DNA klasičnih adidas Samba superg, z nadgradnjo platforme v podplatu in izžarevanja ženskega videza s pridihom atletskega duha.  

Superge lahko nosiš s krilom, kavbojkami, kratkimi hlačami, obleko, prav tako pa tudi s pajkicami in drugimi športnimi oblačili.

Čakam na vaše predloge, kako pa bi ti kombinirala adidas Samba Rose.

 

Do naslednjič,

 

Antonija

Vnesi komentar

Podobni članki

20.
Nov.
2019.
BLOGGER PICK
Fantje in dekleta, prihaja! Joj, lahko že čutim piskajoč mrzel veter, kako prevzema naše čudovito mesto. Nikakor pa mu ne bom dopustil, da me upočasni...
02.
Nov.
2019.
BLOGGER PICK
Ko so mestni elementi dodani retro garderobnim kosom, nastane "edinstvena" kolekcija, ki jo podpisuje blagovna znamka Champion.
30.
Oct.
2019.
BLOGGER PICK
Živjo, spet sem tukaj z novim blogom :)
string(0) ""
string(0) ""