28/08 2019.
BLOGGER PICK

Črka F predstavlja …

Nostalgijo po devetdesetih. Po stilu in glasbi tega obdobja. To povzema moje dnevne občutke. Ko sem zakorakal v svet hiphopa, sem na jopicah in trenirkah legend, kot so LL Cool J, Big Daddy Kane, 2Pac in Nas, začel opažati rdeče-modro črko F.

Po kratkem brskanju za to objavo sem ugotovil, da se je Fila v devetdesetih letih odločila razširiti svoje področje iz sveta tenisa v svet košarke  in smučanja, kar so storili s podporo športnih ikon, kot sta bila Grant Hill, prvi »novi Michael Jordan« in italijanski smučar Alberto Tomba, čigar slike iz revije Bravo so krasile stene številnih mojih prijateljev. Zakaj to obujanje spominov? No, Fila je nazaj in z njo devetdeseta. Na mojih stopalih je nov model Disruptor, ki ga je bilo na policah moč najti v devetdesetih, po skoraj četrtini stoletja pa predstavlja vodilni model tega retro, čokatega stila.

Močne in pogumne modne poteze so tiste, ki jih svet opazi in jaz sem rad pogumen. In ta barva, ki se ji reče iridescentna – ni srebrna, ne zelena, niti vijolična, ampak kar vse barve skupaj. Odtenek je odvisen od kota, iz katerega barvo gledaš  in življenje je pravzaprav igra iskanja dobrih zornih kotov. Izgledajo kot nekaj, kar bi na snemanju nosila Aaliyah in vsi, ki me poznajo, vedo, da je to v mojih očeh velik plus.

Spominjajo me na lunarni modul, saj oblika ni iz tega sveta in spadajo na luno ali kateri drug planet. Prosim, ne nosite ponarejenih Balenciaga superg, če lahko preprosto obiščete najbližjo BUZZ trgovino in tam najdete te lepotice za mnogo nižjo ceno! Te superge so v koraku s trendi najvišje modne konkurencen in so pogosto na ogled na modnih brveh najpopularnejših streetwear oblikovalcev.

Kar je pri vsem skupaj najboljše,  je dejstvo, da se  povratek File šele začenja. Italijanski speči velikan se prebuja in prepričan sem, da bo nazaj prinesel nekaj draguljev iz svoje preteklosti. Upam, da bodo sijali tako svetlo kot Fila Disruptor.

Se vidimo,

Suz.

Vnesi komentar

Podobni članki

18.
Sep.
2019.
BLOGGER PICK
Živjo družba, v tem blogu bom predstavila moj nov najljubši par superg, popolne, “cool”, simpatične in trendovske adidas Samba Rose. Pisal...
04.
Sep.
2019.
BLOGGER PICK
Vsi, ki me poznajo, vedo eno stvar – da sem Air Max dekle skoz in skoz. Air Max superge nosim vsak dan in ne morem si predstavljati dneva brez njih. V ...
22.
Aug.
2019.
BLOGGER PICK
Živjo od mene- DJ Akasha. Sem DJ-ka in organizatorka različnih Hip Hop dogodkov v okviru Rock on Jamz. Pred kratkim sem postala članica BUZZ e...
string(0) ""
string(0) ""