preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick
07.08.2019.

Imam “Rasta Vibe”

Živjo moji “sneakers” navdušenci! Končno je prišel čas ko se združi dobro vzdušje, sije sonce in življenje se lesketa v vsakem kotičku mesta. Je čas miru, praznovanj, čas ko se ikone združijo na festivalnih odrih in ljubezen še širi. Ko govorimo o ikonah, 19.07. je Nike izdal novo silhueto – Air Max 200 in takoj ko sem izvedel to novico, sem šel po svoj par.

Superga združuje inovacije iz dveh priljubljenih modelov Air Max 270 in Air Max 720, ampak gre še korak dlje pri futurističnosti. Nike je navdušil z nalepljenim dizajnom, ki sledi silhueti na ergonomski način. Barve blokirajo tehniko in različne kombinacije teksture dopolnjujejo zgornji dizajn, ki doda ostrino in globino. Pameten način uporabe materialov veliko pripomore k strukturi Air Max 200. Fleksibilnost in zračne mrežice imamo tam, kjer se superga v hoji prepogiba, enojne ali dvojne usnjene trakove okrog vezalk, mehek semiš, ki doda še dodaten zunanji sloj stabilizacije, trd usnjen sprednji del in ojačana peta, ki drži nogo v stabilnem položaju. Pena v podplatu predstavlja Air blaženje in se dobro povezuje z zunanjo plastjo trde gume. Superga predstavlja vse, kar bi lahko pričakoval od Nike superge, poleg tega pa je še v lepih rasta barvah.

Nike Air Max 200 je takoj pritegnil mojo pozornost in verjetno jih bom v naslednjih dneh nosil cel čas, tako kot otrok, ko dobi novo igračo. Vesel sem, da so mi jih moji prijatelji na BUZZ-u predstavili in priporočam vam, da jih pogledati tudi vi, v trgovini ali na spletnu.

Upam, da ste uživali v blogu ta teden. Do naslednjič ostanite iskreni, skromni in hvaležni.

 

Jah bless my Rastafarians!

El Nino
 

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki