preveri najnovejšo ponudbo

Blogger Pick
01.08.2019.

Ob sredah nosimo barvo Fire Rose

Živjo družba J  Ste me kaj pogrešali? Spet sem nazaj in tokrat vam predstavljam moje trenutno najljubše poletne superge- Puma Thunder.

Zakaj so moje najljubše superge in zakaj točno ta barva?

Poletje je in čas festivalov, dolgih sprehodov, zabav ter drugih aktivnosti in prav zato je Puma Thunder popolna dopolnitev tvojega poletnega stila. Kombinacija modelov, barv- Fire Rose, ki se popolnoma skladajo s poletjem. Dodaten plus, zakaj so “must have” je udobje in lahkotnost premikanja, ki ga omogočajo. Poleg dobrega izgleda, je udobje pomemben faktor za zabavo, ples in norosti.

Oblika tega modela omogoča, da se hitro obujejo in sezujejo, kar je odlično za takrat ko se nam mudi. J Zaradi modernega načina življenja, se nam vedno nekam mudi kajne? Morda k tem pripomore nekonvencionalen način zavezovanja in njihova oblika.

Puma Thunder je superga narejena iz kombinacije različnih materialnov- usnje in semiša, podplat je 5 cm širok in narejen iz gume. Zaradi te kombinacije materialov so superge lahke za nosit, tudi ob nepredvideneme slabem vremenu. Na zadnjem delu je Puma logo, ki doda moč in elegantnost k temu avantgradnemu modelu in ga naredi primernega za veliko različnih situacij in prireditev.

 

Zdaj lahko vidite zakaj so moja top izbira za to sezono. J

 

Do naslednjič,

 

Xo

 

Ina

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki